Demontage, leidingwerk, stukadoren, keuken, onderhoud.
Project 3 – Naarden

Project 3 – Naarden

Uitersten komen samen in eindeloze harmonie. Rust, vrijheid, lucht. Aanpakken, doen, organiseren. Sferen en belevingswerelden te over in deze kwaliteitskeuken. Landelijke lijnen met modern roestvast staal. De warme gezelligheid van de geprofileerd mdf kastfronten versus de keiharde realiteit van het composiet stenen werkblad met een rand die handmatig gefrijnd is. Uitersten die samenkomen in eindeloze harmonie. Composiet steen. Een composiet werkblad is volkomen gesloten en niet poreus, zodat vlekken van bijvoorbeeld thee, koffie of bietensap er niet intrekken. Daarnaast zijn de bladen krasbestendig en onderhoudsvriendelijk.

Lees meer

Uitersten komen samen in eindeloze harmonie.
Rust, vrijheid, lucht. Aanpakken, doen, organiseren. Sferen en belevingswerelden te over in deze kwaliteitskeuken. Landelijke lijnen met modern roestvast staal. De warme gezelligheid van de geprofileerd mdf kastfronten versus de keiharde realiteit van het composiet stenen werkblad met een rand die handmatig gefrijnd is. Uitersten die samenkomen in eindeloze harmonie.

Composiet steen.
Een composiet werkblad is volkomen gesloten en niet poreus, zodat vlekken van bijvoorbeeld thee, koffie of bietensap er niet intrekken. Daarnaast zijn de bladen krasbestendig en onderhoudsvriendelijk.

Lees minder

Josbert Goudriaan

Ontwerp- en verkoopadvies / verkoopleider
'Voor ons is service en nazorg erg belangrijk' Mevrouw Klauw
Project 3 – Naarden
Project 3 – Naarden
Project 3 – Naarden