Maak een afspraak
Keuken met uitgesproken kleurstelling
Meer foto's

Keuken met uitgesproken kleurstelling

De keuken mocht ‘eruit springen’ en dat lukte dubbel en dwars. De opvallende en originele gele kleur maakt deze eigentijds landelijke keuken van Van Manen enig in zijn soort. Een open leefkeuken, ruimtelijk en kwalitatief hoogwaardig. Om deze extra uit te lichten kwam de finishing touch in de uitgesproken kleurstelling. Daarvoor was Willem bij Van Manen Keukens aan het juiste adres. Van Manen kan keukens immers in elke ral- of ncs-kleur laten uitvoeren.

Natuurlijke elementen

De sfeer is landelijk, met allerlei huiselijke en natuurlijke elementen die speels verwijzen naar elkaar en de hele setting eromheen. De stenen muur ertegenover, de klassieke hanglamp en houten kast in de eetkamer versterken de gezellige ambiance van de ruimte.

Het profiel in de keukenkastjes en -lades en de klassieke greepjes geven de keuken zijn vintage aanzien. Datzelfde geldt voor het tegelpatroon achter de AEG inductieplaat en de houten planken aan weerszijden van de koof met de afzuigkap erin.

Variatie keukenbladen

Leuke twist is de variatie in werkbladen en ombouw. Het kookeiland heeft een houtlook in het blad (mooi afgestemd op de vloer), het werkblad op het blok in de L-vorm is van imitatie Belgisch hardsteen en dan is de hoge wand nog in een witte inbouw geplaatst.

Het kookeiland is in stijl afgewerkt met de zwarte Quooker en de spoelbak in een donkere staalkleur. De keuken is verder voorzien van apparatuur van hoogwaardige kwaliteit: een royale inductieplaat, oven, vaatwasser, koelvriescombinatie en led spots.

Stijl Landelijk /
Vorm Kookeiland / U-vorm I-vorm
Kleur Geel /
Koken Inductie
Afspraak maken? Inspiratie magazine aanvragen
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

"Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!"

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

"Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen."

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

"Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur."

Martin en Jolanda Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Corstian!

  • Een afspraak is altijd gratis
  • Heerlijke recepten voor thuis
  • U hoeft niks te beslissen of te ondertekenen
Corstian
ETNA
Pitt
Gaggenau
BOSCH
BORA
Pelgrim
Arte
AEG
Miele
Liebherr
Afspraak maken!

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ