Maak een afspraak
Keuken met uitgesproken kleurstelling
Meer foto's

Keuken met uitgesproken kleurstelling

De keuken mocht ‘eruit springen’ en dat lukte dubbel en dwars. De opvallende en originele gele kleur maakt deze eigentijds landelijke keuken van Van Manen enig in zijn soort. Een open leefkeuken, ruimtelijk en kwalitatief hoogwaardig. Om deze extra uit te lichten kwam de finishing touch in de uitgesproken kleurstelling. Daarvoor was Willem bij Van Manen Keukens aan het juiste adres. Van Manen kan keukens immers in elke ral- of ncs-kleur laten uitvoeren.

Natuurlijke elementen

De sfeer is landelijk, met allerlei huiselijke en natuurlijke elementen die speels verwijzen naar elkaar en de hele setting eromheen. De stenen muur ertegenover, de klassieke hanglamp en houten kast in de eetkamer versterken de gezellige ambiance van de ruimte.

Het profiel in de keukenkastjes en -lades en de klassieke greepjes geven de keuken zijn vintage aanzien. Datzelfde geldt voor het tegelpatroon achter de AEG inductieplaat en de houten planken aan weerszijden van de koof met de afzuigkap erin.

Variatie keukenbladen

Leuke twist is de variatie in werkbladen en ombouw. Het kookeiland heeft een houtlook in het blad (mooi afgestemd op de vloer), het werkblad op het blok in de L-vorm is van imitatie Belgisch hardsteen en dan is de hoge wand nog in een witte inbouw geplaatst.

Het kookeiland is in stijl afgewerkt met de zwarte Quooker en de spoelbak in een donkere staalkleur. De keuken is verder voorzien van apparatuur van hoogwaardige kwaliteit: een royale inductieplaat, oven, vaatwasser, koelvriescombinatie en led spots.

Stijl Landelijk /
Vorm Kookeiland / U-vorm I-vorm
Kleur Geel /
KokenInductie
Afspraak maken? Inspiratie magazine aanvragen
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Moderne kookeiland in kleine ruimte

“Op het moment dat we bij Van Manen Keukens over de vloer stapten, was het contact goed. Ze dachten bij Van Manen Keukens goed mee en vertaalden onze wensen in een uitstekend ontwerp.”

Joost en Anke Bekijk de foto's
Kookeiland rvs werkblad

“We wilden graag een originele opstelling en indeling, maar kwamen er zelf niet goed uit. Bart Jan was betrokken, luisterde goed naar onze wensen en vertaalde die in een uitstekend ontwerp.”

Familie Gundlach Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Corstian!

  • Een afspraak is altijd gratis
  • Heerlijke recepten voor thuis
  • U hoeft niks te beslissen of te ondertekenen
Corstian
Miele
Quooker
Liebherr
AEG
Arte
Pitt
Smeg
BORA
Neff
Hillstones
10 tips!

Een keuken kopen is een belangrijke zaak, want deze gaat immers vele jaren mee. Om je op weg te helpen hebben wij 10 tips voor je samengesteld. Vul je e-mail in en ontvang de tips gelijk in je mailbox.