Maak een afspraak
Keuken met uitgesproken kleurstelling
Meer foto's

Keuken met uitgesproken kleurstelling

De keuken mocht ‘eruit springen’ en dat lukte dubbel en dwars. De opvallende en originele gele kleur maakt deze eigentijds landelijke keuken van Van Manen enig in zijn soort. Een open gele keuken, ruimtelijk en kwalitatief hoogwaardig. Om deze extra uit te lichten kwam de finishing touch in de uitgesproken kleurstelling. Daarvoor was Willem bij Van Manen Keukens aan het juiste adres. Van Manen kan keukens immers in elke ral- of ncs-kleur laten uitvoeren.

Natuurlijke elementen in de okergele keuken

De sfeer is landelijk, met allerlei huiselijke en natuurlijke elementen die speels verwijzen naar elkaar en de hele setting eromheen. De stenen muur ertegenover, de klassieke hanglamp en houten kast in de eetkamer versterken de gezellige ambiance van de ruimte.

De natuurlijke keuken is voorzien van keukenkastjes en -lades met klassieke greepjes die de keuken een vintage look geven. Datzelfde geldt voor het tegelpatroon achter de AEG inductieplaat en de houten planken aan weerszijden van de koof met de afzuigkap erin.

Variatie keukenbladen

Leuke twist is de variatie in werkbladen en ombouw. Het kookeiland heeft een houtlook in het blad (mooi afgestemd op de vloer), het werkblad op het blok in de L-vorm is van imitatie Belgisch hardsteen en dan is de hoge wand nog in een witte inbouw geplaatst.

Het kookeiland is in stijl afgewerkt met de zwarte Quooker en de spoelbak in een donkere staalkleur. De keuken is verder voorzien van apparatuur van hoogwaardige kwaliteit: een royale AEG inductieplaat, oven, vaatwasser, koelvriescombinatie en led spots.

Lees meer
Stijl Landelijk /
Vorm Kookeiland / U-vorm I-vorm
Kleur Geel /
Koken Inductie
Afspraak maken? Inspiratie magazine aanvragen
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Corstian!

  • We hebben graag persoonlijk contact
  • Van ontwerp tot realisatie
  • Showroom met veel inspiratie
Corstian
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ