Maak een afspraak
Landelijke keuken

Landelijke keuken

Ontdek onze landelijke keukens

Wilt u graag een warme uitstraling creëren in uw keuken? Een keuken in de landelijke stijl straalt een bijzondere rust uit en nodigt uit om in de keuken te vertoeven.

De landelijke keuken is de afgelopen jaren alleen maar populairder geworden. Met de talloze mogelijkheden in kleuren, afwerkingen, fronten, opstellingen en apparatuur is haast niks te gek in deze stijl. Van een stoere landelijke keuken tot een landelijke keuken met hout elementen. Houd u van nostalgisch, maar wilt u wel graag beschikken over moderne keukenapparatuur? Ook dan is een landelijke keuken echt iets voor u!

Landelijke keukens in verschillende stijlen

Kenmerkend aan de landelijke keukens zijn de houten elementen, maar daarnaast is ook natuursteen een vaak terugkerend onderdeel. Denk hierbij aan natuurstenen werkbladen van bijvoorbeeld graniet en composiet. De natuurlijke materialen waar landelijke keukens om bekend staan zijn prachtig te combineren met warme kleuren zoals bruin en grijs, maar ook lichtere tinten zoals magnolia en zand. Of denk aan houten wandplanken om extra ruimte te creëren voor uw kookboeken, pasta en kruiden.

Tegenwoordig zien wij dat er, naast de klassiek landelijke keuken, steeds meer varianten ontstaan, wat dacht u van de modern landelijke keuken met eiland? Deze keuken combineert de natuurlijke materialen uit een landelijke keuken met strakke, moderne elementen, zoals houten keukenkastjes in combinatie met roestvrijstalen handgrepen.

Kortom, in een landelijke keuken mogen alle elementen gezien worden.

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Gratis parkeren
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak

Vraag ons gratis
inspiratie magazine aan.

  • Boordevol keuken inspiratie en trends
  • Onze klanten en medewerkers aan het woord
  • Handige tips en een slimme checklist
Direct aanvragen
Magazine overlay Van manen keukens
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

"Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!"

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

"Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen."

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

"De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!"

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ