Maak een afspraak
Handgemaakte keuken lifestyle Design:3.0
Meer foto's

Handgemaakte keuken lifestyle Design:3.0

Een verrassende en inspirerende woonbeleving. Sfeervol en harmonieus. Helemaal passend bij uw woonkamer en andersom. Omdat de keuken en woonkamer dezelfde kleur en stijl delen. Dát is het principe van onze collectie LifeStyle handgemaakte keukens.

Deze Lifestyle Design:3.0 bewijst dat diverse stijlen te combineren zijn. Een ietwat grove zwart eiken deur met een classic-modern eiland. Het werkblad is 10 cm robuust beton. Het eiland is hoogglans met de handgeschilderd, afgewerkt met stoere stollenwanden van 10 cm breed en een hoge plint van 20cm. En die plint komt in de ruimte weer terug.

Tip!

Hou het vooral levendig door ook subtiel andere kleuren aan je zwart-witpalet toe te voegen. Hiermee vermijd je dat het een saaiere boel wordt. In deze ruimte is voor een massief eiken balk boven de kookplaat gekozen en een massief eiken bar om het eiland. Vertaal dit idee naar je interieur door bijvoorbeeld accenten toe te voeg in camel kleur of zachte pasteltinten. Het eerste idee geeft instant stijl, het laatste een portie vrouwelijk fun!

Uitblinker!

De Atag inductiekookplaat met een Fusion-Volcano wokbrander. Wie echt wil wokken zoals men in Azië doet, heeft hoge temperaturen nodig, zodat alle smaken, vitamines én die knapperige beet van het wokgerecht bewaard blijven. De Atag Fusion Volcano brander heeft een krachtige, geconcentreerde vlam. U heeft een vermogen van maar liefst 6 kW. De aparte buitenvlam is apart in te schakelen, zodat u ook aan de slag kunt met braadpannen met vlakke bodem. Tot slot kunt u de zeer lage sudderstand van de wokbrander inschakelen.

Stijl Modern / Klassiek Landelijk
Vorm U-vorm / Eiland
Kleur Eiken / Zwart Wit
Koken Inductie en gas
Afspraak maken?
Moderne kookeiland in kleine ruimte

“Op het moment dat we bij Van Manen Keukens over de vloer stapten, was het contact goed. Ze dachten bij Van Manen Keukens goed mee en vertaalden onze wensen in een uitstekend ontwerp.”

Joost en Anke Bekijk de foto's
Een keuken met Mooie contrasten van kleur en materialen | Van Manen Keukens

“Van Manen Keukens nam de tijd voor ons, was betrokken en deskundig. Het resultaat mag er zijn!”

familie Van de Langenberg Bekijk de foto's
Kookeiland rvs werkblad

“We wilden graag een originele opstelling en indeling, maar kwamen er zelf niet goed uit. Bart Jan was betrokken, luisterde goed naar onze wensen en vertaalde die in een uitstekend ontwerp.”

Familie Gundlach Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Bart-Jan!

  • Een afspraak is altijd gratis
  • Heerlijke recepten voor thuis
  • U hoeft niks te beslissen of te ondertekenen
Bart-Jan
Pronorm
Neff
Lifestyle
Miele
Franke
ATAG
BORA
Leight
Siemens
AEG