Maak een afspraak
Lichte moderne woonkeuken
Meer foto's

Lichte moderne woonkeuken

Freek en Marjolein. ‘Onze lichte moderne woonkeuken van Van Manen Keukens is mooi, ruim en perfect afgestemd op ons interieur. De keuken is precies zoals we wensten.’

‘Van Manen WTC (WoonThemaCentrum) kreeg goede recensies uit onze omgeving en zit vlakbij. Voor ons reden genoeg om daar eens binnen te stappen. De samenwerking verliep prima. Van Manen was flexibel en sprong goed in op onze wensen om op het laatste moment nog iets te wijzigen. Zo kozen we eerst voor een grijs keukenblad, maar later kozen we toch voor een licht gemêleerd grijs keukenblad. Een mooi contrast met de witte greeploze keuken met hoogglansladen en – kasten ’

Lichte woonkeuken

De woonkeuken van Marjolein en Freek is licht van kleur, maar heeft ook voldoende lichtinval. Dat zorgt voor een prettige werkomgeving. De indeling en opstelling zijn perfect; het kookeiland staat goed in de ruimte. ‘Omdat we geen bovenkastjes hebben, wordt het ruimtelijk effect vergroot’, zegt Freek. De kleur is neutraal en juist dan is er ruimte voor kleurrijke accessoires, zoals de blauwe vazen, pannen en kussens. Heel fraai is de gespiegelde opzet van de kasten met het aanrechtblad aan de ene kant en de kasten met daartussen de eettafel en – bank aan de andere kant van de ruimte.

Veel werkplek

Bij het kokkerellen beschikken Freek en Marjolein over uitstekende keukenapparatuur, zoals een inductiekookplaat, combimagnetron en stoomoven. De keuken biedt voldoende werkplek, zowel op het kookeiland als het aanrechtblad tegen de wand, om eventueel met anderen te koken. ‘Ook maken we graag gebruik van de bar die Van Manen heeft gecreëerd. Daar zitten we graag aan voor een ontbijtje, een hapje en een drankje of om televisie te kijken. Of we schuiven gezellig aan de eettafel aan. De woonkeuken is echt helemaal naar wens: we zitten er zelfs vaker dan in de woonkamer!’

Lees meer
Stijl Modern / Tijdloos
Vorm Kookeiland / I-vorm U-vorm
Kleur Wit /
Koken Inductie
Afspraak maken? Inspiratie magazine aanvragen
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Linda!

  • We hebben graag persoonlijk contact
  • Van ontwerp tot realisatie
  • Showroom met veel inspiratie
Linda
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ