Maak een afspraak
Quooker

Quooker

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montageteam

Alles over Quooker

Quooker is een innovatief merk dat de manier waarop we water gebruiken en verwarmen in de keuken heeft veranderd. Met zijn revolutionaire Quooker kraan heeft het bedrijf een nieuwe standaard gezet voor snel, gemakkelijk en efficiënt kokend water, warm water en zelfs bruisend water rechtstreeks uit de kraan.

Quooker Kraan: snel, veilig en energiezuinig

De Quooker kraan is een meesterwerk van technologische innovatie. Het stelt gebruikers in staat om direct kokend water te krijgen, zonder te wachten op een waterkoker of pot. Het systeem is niet alleen razendsnel, maar ook uiterst veilig dankzij het dubbel-druk-draai bedieningssysteem, waardoor het per ongeluk inschakelen van kokend water vrijwel onmogelijk is. Bovendien is de Quooker kraan bijzonder energiezuinig, omdat het water pas wordt verwarmd op het moment dat u het nodig hebt, in plaats van continu een boiler op temperatuur te houden.

Quooker Cube

De Quooker Cube is een optionele toevoeging aan de Quooker kraan, waarmee u naast kokend en warm water ook bruisend water kunt tappen. Het bespaart ruimte in uw keuken, omdat u geen extra sodamachine meer nodig hebt, en het is milieuvriendelijker, omdat u geen plastic flessen bruisend water meer hoeft te kopen. Met de Quooker Cube heeft u altijd vers bruisend water bij de hand voor verfrissende drankjes.

Quooker Combi

De Quooker Combi combineert de functionaliteit van de Quooker kraan met een boiler voor direct warm water. Hiermee kunt u niet alleen direct kokend water krijgen, maar ook direct warm water voor bijvoorbeeld uw gootsteen, vaatwasser of wasmachine. Het bespaart niet alleen tijd, maar ook water en energie, omdat u niet hoeft te wachten tot het warme water uit de cv-ketel de kraan bereikt.

Quooker Flex

De Quooker Flex is een Quooker kraan met een flexibele uittrekslang, waardoor u eenvoudig de kraan kunt richten waar u hem nodig hebt. Dit is handig bij het vullen van pannen of emmers, maar ook bij het schoonmaken van de gootsteen of groenten. De Quooker Flex biedt de ultieme flexibiliteit en comfort in de keuken.

Quooker heeft de manier waarop we water gebruiken in de keuken veranderd met zijn innovatieve kraansystemen. Of u nu op zoek bent naar kokend water, warm water, bruisend water of alle drie, Quooker heeft een oplossing die past bij uw behoeften. Met zijn snelheid, veiligheid en energiezuinigheid is Quooker een slimme investering voor elke keuken. Dus, als u op zoek bent naar meer gemak en efficiency in de keuken, overweeg dan om een Quooker kraan te kopen en ervaar zelf het verschil.

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ