Maak een afspraak
Quooker – De kraan die alles kan

Quooker – De kraan die alles kan

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montage

Ongeduldig wachten tot het water in de waterkoker eindelijk kookt is verleden tijd. Met een Quooker komt kokend water direct uit de kraan. Je bespaart dus niet alleen tijd, want u heeft in no-time een kopje thee gezet, maar u bespaart er ook nog eens energie mee. Tegenwoordig is de Quooker in zoveel verschillende modellen verkrijgbaar dat er voor iedere keuken een geschikte Quooker te vinden is. En als u er eenmaal gebruik van heeft gemaakt, wilt u nooit meer zonder. Het is dus echt onmisbaar item in uw keuken!

Hoe werkt de Quooker

Naast kokend water, komt er natuurlijk ook gewoon koud water uit de kraan. De kraan zelf bestaat uit twee delen, de Quooker die wordt op het aanrecht geplaatst en het reservoir, deze wordt onder het aanrecht geplaatst. Het water wordt door het reservoir altijd op temperatuur gehouden, het water in het reservoir wordt namelijk op kooktemperatuur bewaard. Dankzij de hoge isolatiewaarde van het reservoir kost het op temperatuur houden van het water weinig energie en geeft het de warmte geen kans om te ontsnappen. Hierdoor is het water dat uit het reservoir getapt wordt direct 100° Celsius.

De Quooker collectie

Net als bij een gewone kraan is de Quooker verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en met verschillende mogelijkheden. Hierdoor is het bijna onmogelijk geworden om een keuken te vinden waar een Quooker niet bij de inrichting past. Wordt de kraan gecombineerd met een Quooker Cube? Dan kan er zelfs bruisend water uit de kraan getapt worden.

Quooker Fusion (classic)
Een alles in één kraan, voor zowel koud, warm en kokend water. Naast de Fusion is er ook de Fusion Classic, met een klassiekere uitstraling. Beide modellen zijn te verkrijgen in een Square en Round uitvoering en hebben een ruime keuze in finishes.

Quooker Flex
De naam zegt het al, Flex, deze kraan heeft als enige Quooker een flexibele uittrekslang. Wanneer de slang uitgetrokken is zal er geen kokend water uit de kraan komen, door de kokend waterstop. Deze kraan is verkrijgbaar in drie kleuren.

Nordic taps
De Quooker Nordic Taps zijn verkrijgbaar als Nordic Twintaps of Nordic Single Taps). Bij deze Quooker zijn de kranen gesplitst. Hierdoor is er een aparte kraan voor het kokende water en een mengkraan voor warm en koud water. Deze kranen zijn als set maar ook als losse taps te koop.

Accessoires
Maak je Quooker-set compleet met door Quooker ontwikkelde accessoires. Van een bijpassende zeeppomp, zodat de uitstraling gelijk blijft, tot een ophangbeugel voor het reservoir in je keukenkastje.

Een Quooker in uw keuken

Tijd en energiebesparing zijn niet de enige voordelen van een Quooker. Wat dacht u van ruimte? Een waterkoker is overbodig geworden, en een apparaat voor bruiswater ook! Zonder deze apparaten wordt er extra werkruimte of decoratie ruimte gecreëerd in de keuken. Rommelig zal de Quooker zeker niet zijn in uw keuken, het zal er eerder opgeruimder uitzien. Twijfel niet te lang, de Quooker zal echt een toevoeging aan uw keuken zijn!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de Quooker? Wij helpen u graag verder. Maak hier uw afspraak en kom langs in onze showroom!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Gratis parkeren
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
WoonThema Centrum
van 7.000m²
Kookeiland rvs werkblad

“We wilden graag een originele opstelling en indeling, maar kwamen er zelf niet goed uit. Bart Jan was betrokken, luisterde goed naar onze wensen en vertaalde die in een uitstekend ontwerp.”

Familie Gundlach Bekijk de foto's
Moderne kookeiland in kleine ruimte

“Op het moment dat we bij Van Manen Keukens over de vloer stapten, was het contact goed. Ze dachten bij Van Manen Keukens goed mee en vertaalden onze wensen in een uitstekend ontwerp.”

Joost en Anke Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Leight
Quooker
ETNA
Hillstones
ATAG
Wave
Doeco
Neff
Pronorm
Franke
10 tips!

Een keuken kopen is een belangrijke zaak, want deze gaat immers vele jaren mee. Om je op weg te helpen hebben wij 10 tips voor je samengesteld. Vul je e-mail in en ontvang de tips gelijk in je mailbox.