Maak een afspraak
Quooker – De kraan die alles kan

Quooker – De kraan die alles kan

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montageteam

Ongeduldig wachten tot het water in de waterkoker eindelijk kookt is verleden tijd. Met een Quooker komt kokend water direct uit de kraan. Je bespaart dus niet alleen tijd, want u heeft in no-time een kopje thee gezet, maar u bespaart er ook nog eens energie mee. Tegenwoordig is de Quooker in zoveel verschillende modellen verkrijgbaar dat er voor iedere keuken een geschikte Quooker te vinden is. En als u er eenmaal gebruik van heeft gemaakt, wilt u nooit meer zonder. Het is dus echt onmisbaar item in uw keuken!

Hoe werkt de Quooker

Naast kokend water, komt er natuurlijk ook gewoon koud water uit de Quooker kraan. De kraan zelf bestaat uit twee delen, de Quooker die wordt op het aanrecht geplaatst en het reservoir, deze wordt onder het aanrecht geplaatst. Het water wordt door het reservoir altijd op temperatuur gehouden, het water in het reservoir wordt namelijk op kooktemperatuur bewaard. Dankzij de hoge isolatiewaarde van het reservoir kost het op temperatuur houden van het water weinig energie en geeft het de warmte geen kans om te ontsnappen. Hierdoor is het water dat uit het reservoir getapt wordt direct 100° Celsius.

De Quooker collectie

Net als bij een gewone kraan is de Quooker verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en met verschillende mogelijkheden. Hierdoor is het bijna onmogelijk geworden om een keuken te vinden waar een Quooker niet bij de inrichting past. Wordt de kraan gecombineerd met een Quooker Cube? Dan kan er zelfs bruisend water uit de kraan getapt worden.

Quooker Fusion (classic)
Een alles in één kraan, voor zowel koud, warm en kokend water. Naast de Fusion is er ook de Fusion Classic, met een klassiekere uitstraling. Beide modellen zijn te verkrijgen in een Square en Round uitvoering en hebben een ruime keuze in finishes.

Quooker Flex
De naam zegt het al, Flex, deze kraan heeft als enige Quooker een flexibele uittrekslang. Wanneer de slang uitgetrokken is zal er geen kokend water uit de kraan komen, door de kokend waterstop. Deze kraan is verkrijgbaar in drie kleuren.

Nordic taps
De Quooker Nordic Taps zijn verkrijgbaar als Nordic Twintaps of Nordic Single Taps). Bij deze Quooker zijn de kranen gesplitst. Hierdoor is er een aparte kraan voor het kokende water en een mengkraan voor warm en koud water. Deze kranen zijn als set maar ook als losse taps te koop.

Accessoires
Maak je Quooker-set compleet met door Quooker ontwikkelde accessoires. Van een bijpassende zeeppomp, zodat de uitstraling gelijk blijft, tot een ophangbeugel voor het reservoir in je keukenkastje.

Een Quooker in uw keuken

Tijd en energiebesparing zijn niet de enige voordelen van een Quooker. Wat dacht u van ruimte? Een waterkoker is overbodig geworden, en een apparaat voor bruiswater ook! Zonder deze apparaten wordt er extra werkruimte of decoratie ruimte gecreëerd in de keuken. Rommelig zal de Quooker zeker niet zijn in uw keuken, het zal er eerder opgeruimder uitzien. Twijfel niet te lang, de Quooker zal echt een toevoeging aan uw keuken zijn!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het kopen van een Quooker? Wij helpen u graag verder. Maak een afspraak en kom langs in onze showroom!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ