Maak een afspraak
Gaggenau keukenapparatuur

Gaggenau keukenapparatuur

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montage

Met de keuken apparatuur van Gaggenau waant u zich in luxe. Dit luxe merk van Duitse oorsprong past perfect in uw moderne keuken. De techniek en het design van Gaggenau vallen perfect samen. Gaggenau biedt luxe kookplaten, (stoom)ovens, ventilatiesystemen, koffievolautomaten, koelkasten en afwasmachines aan. Alles voor uw perfecte keuken.

De kookplaat van de kok

De kookplaten van Gaggenau zijn geïnspireerd op professionele keukens. Gaggenau heeft twee soorten kookplaat: de 400 serie en de 200 serie. Beide kookplaten houden zich vast aan het Gaggenau-principe van buitengewone materialen, ontworpen met inzicht en deskundig samengesteld door ambachtslieden. Beide Gaggenau kookplaten bieden de optie om uw kook omgeving op maat samen te stellen door de modulaire Vario optie.

Veelzijdige bakovens

Een bakoven, combi-stoomoven of combi-magnetron van Gaggenau is een musthave voor de thuiskok. De ovens van Gaggenau bieden een aantal voordelen, zoals een capaciteit tot 300 °C graden en met de hand vervaardigde apparatuur van de beste materialen. De ovens van Gaggenau zijn zeer indrukwekkend, zowel in het gebruik als visueel.

Frisse lucht tijdens het koken

Goede ventilatie is erg belangrijk in uw keuken. De afzuigkappen van Gaggenau, zowel de 400 als 200 serie zijn cruciaal voor uw moderne keuken. De afzuigkappen kunnen gemonteerd worden op het plafond, de muur, in kasten boven uw keukeneiland of op de kookplaat zelf.De moderne keuken is niet alleen plaats om te koken, het is ook een leef-, entertainment- en familieruimte.

Moeiteloze koffiebeleving

Met de 400 en 200 serie koffievolautomaten bereidt u thuis koffie van professionele kwaliteit. U kunt uw koffie op maat bereiden, afgestemd op de voorkeuren van uw gezin of gasten. Deze koffievolautomaten passen naadloos in de oven combinaties van Gaggenau voor een perfect passend geheel.

Uw servies reinigen met de juiste zorg

De afwasmachines van Gaggenau gaan net zo zorgvuldig met uw servies om als uzelf. De Gaggenau 200 en 400 serie maken uw vaat voorzichtig, geruisloos en zeer efficiënt schoon. Alle afwasautomaten zijn voorzien van Home Connect waarmee u het apparaat op afstand bedient, programma’s personaliseert en tal van andere extra features ontdekt.

Heeft u interesse in keuken apparatuur van Gaggenau na het lezen van deze informatie? Kom vrijblijvend langs in onze showroom in Barneveld om de apparatuur te bespreken. Alvast inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken? Vraag ons gratis inspiratie magazine aan.

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Gratis parkeren
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
WoonThema Centrum
van 7.000m²
Een keuken met Mooie contrasten van kleur en materialen | Van Manen Keukens

“Van Manen Keukens nam de tijd voor ons, was betrokken en deskundig. Het resultaat mag er zijn!”

familie Van de Langenberg Bekijk de foto's
Moderne kookeiland in kleine ruimte

“Op het moment dat we bij Van Manen Keukens over de vloer stapten, was het contact goed. Ze dachten bij Van Manen Keukens goed mee en vertaalden onze wensen in een uitstekend ontwerp.”

Joost en Anke Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Leight
Dekker
Gaggenau
Liebherr
Pronorm
AEG
ATAG
ETNA
Arte
Franke
10 tips!

Een keuken kopen is een belangrijke zaak, want deze gaat immers vele jaren mee. Om je op weg te helpen hebben wij 10 tips voor je samengesteld. Vul je e-mail in en ontvang de tips gelijk in je mailbox.