Maak een afspraak
De mogelijkheden van een hoekkeuken

De mogelijkheden van een hoekkeuken

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montageteam

Een hoekkeuken, een van de meest gekozen keukenopstellingen in Nederland. Deze opstelling neemt weinig ruimte in beslag en biedt toch veel werkruimte. Daarom is een hoekkeuken ook geschikt voor de kleinere keukens. Wij vertellen je in deze blog graag meer over de voordelen van een hoekkeuken.

Wat is een hoekkeuken?

Een hoekkeuken kent vele verschillende benamingen. Een hoekkeuken wordt ook wel L-keuken, hoekopstelling of L vormige keuken genoemd. Zoals de naam al doet vermoeden heeft een hoekkeuken de vorm van een L. Eén van de zijdes is meestal langer dan de ander en wordt in de meeste gevallen langs een wand geplaatst.

De ruimte van een hoekkeuken

Het grootste voordeel van een hoekkeuken: de (loop-)ruimte rondom de keuken, maar ook zeker de ruimte voor het opbergen van uw spullen. In een hoekkeuken kunt u gebruik maken van hoge keukenkasten of bovenkastjes. De hoge kasten zorgen voor een mooi aanzicht en zijn ideaal te gebruiken als opbergruimte voor grotere apparaten zoals een keukenmachine. Heeft u een kleinere keuken? Kies dan voor bovenkastjes, zodat u de ruimte optimaal kunt benutten.

Vele mogelijkheden

De keuze in materialen en kleuren zijn eindeloos. Zo kunt u kiezen voor een meer landelijke hoekkeuken of een juist een moderne uitstraling. Vindt u het lastig uw stijl te beschrijven? Vraag dan ons keukenboek aan of kom langs in onze showroom. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de kleuren en materialen voor uw nieuwe keuken.

Hoekkeuken als woonkeuken

De keuken is natuurlijk dé plek om uw gerechten te bereiden, maar ook de gezelligste ruimte in uw huis waar het gezin of uw vrienden bij elkaar komen. Om van uw hoekkeuken een echte woonkeuken te maken, wordt deze vaak betrokken bij de woonkamer. In combinatie met een grote eettafel of barretje kunt u tijdens het koken gezellig kletsen met uw familieleden.

Tips voor het kopen van een hoekkeuken

Als u op zoek bent naar een keuken in hoekopstelling, dan bent u van harte welkom bij Van Manen Keukens. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en geven u graag meer informatie over bijvoorbeeld de keuzes van een afzuigsysteem, koelkast of vaatwasser (op hoogte). Samen met één van onze adviseurs wordt er een 3D-tekening gemaakt van de beschikbare ruimte, waardoor u precies kan zien wat de mogelijkheden zijn voor een hoekkeuken in uw woning.

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ