Maak een afspraak
Vaatwasser op hoogte

Vaatwasser op hoogte

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montageteam

De afwas: een terugkerende taak in ons dagelijks leven. Vaak niet het leukste klusje van de dag, maar wel iets wat moet gebeuren. Wij kunnen dit gemakkelijker voor u maken! Heeft u namelijk eens nagedacht over een vaatwasser op hoogte? Zo niet, dan geven wij je in dit blog graag meer informatie over alle voordelen van een vaatwasser op hoogte.

Vaatwasser op hoogte

Als u de vaatwasser in- of uitruimt, staat u waarschijnlijk voorovergebogen. Een houding die niet optimaal is voor uw rug. En dat kan natuurlijk beter! Er zijn tegenwoordig steeds meer innovaties op het gebied van vaatwassers. Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe keuken? Denk dan na over de plek van uw nieuwe vaatwasser. Zo voorkomt u rugklachten.

De hoogte van de vaatwasser
De vaatwasser wordt vaak het werkblad gemonteerd. Maar dit kan natuurlijk beter, door rekening te houden met een ergonomische houding. Plaats uw vaatwasser daarom in een hoge kast naast het aanrecht. De perfecte plek voor uw vaatwasser op hoogte, is in het midden van uw aanrechtblad, meestal op een hoogte van 115 tot 120 cm. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw eigen lengte. Wanneer de vaatwasser op hoogte niet mogelijk is of geen logische positie krijgt, kan de ComfortLift van AEG een goed alternatief zijn.

De indeling van uw keuken
De ruimte, die u normaal gesproken onder het aanrechtblad reserveert voor uw vaatwasser, kunt u nu gebruiken voor het opbergen van bijvoorbeeld uw servies. De ruimte onder de vaatwasser wordt vaak een extra opberglade. In onze afgeleverde keukens zien wij ook regelmatig de keuze om de oven boven de vaatwasser op hoogte te plaatsten. Dit zorgt voor een strak en modern geheel.

Ergonomische keuken
Verminder uw rugklachten en kies voor een vaatwasser op hoogte! Onze verkoopadviseurs helpen uw graag bij het realiseren van uw wensen, waarbij er rekening gehouden wordt met een ergonomische houding. Zo kunt u zo lang mogelijk genieten van uw nieuwe keuken! In onze showroom kunnen wij samen met u de juiste hoogte van uw keuken bepalen, kom daarom snel langs, de koffie staat voor u klaar.

 Kom langs in onze showroom, waar wij samen u droomkeuken realiseren. U vindt op onze keuken inspiratie pagina de nieuwste afgeleverde keukens. Van klassiek tot landelijk en modern tot tijdloos.

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ