Maak een afspraak
Open keuken met een tijdloze uitstraling
Meer foto's

Open keuken met een tijdloze uitstraling

Martine en Bob kregen een heerlijk grote en open keuken, zeer ruim opgezet en met een tijdloze uitstraling. De keuken is licht, fris en vooral zéér riant voorzien van werk- en kastruimte.

‘We zijn super blij met de ruimte die we in de nieuwe keuken hebben’, zo is Martine enthousiast. ‘We hebben een stukje aangebouwd toen we in dit huis kwamen wonen. Er stond voorheen maar een heel klein keukenblokje in.’

Haar grote wens op voorhand was het aanrecht voor het raam, zodat ze tijdens het koken lekker naar buiten kon kijken. ‘In samenwerking met Van Manen Keukens hebben we ook een opstelling met een kookeiland bekeken. Ook leuk, maar dit ontwerp, de keuken in een U-vorm, vonden we toch het mooist. Dit geeft bovendien de vrijheid om de eettafel soms anders neer te zetten.’

Witte half open keuken, donker aanrechtblad

Deze tijdloze combinatie van een witte landelijke keuken met een donkerder werkblad (composiet, bruin) sprak Martine en Bob erg aan. Niet te strak, maar liever met een warme, eigentijds landelijke uitstraling. De spoelbak, met kraan én Quooker (‘we vonden het prettiger om die los te hebben’), is mooi voor het raam geplaatst, zoals ze wilden. De inductieplaat is groot en de afzuigkap is door Van Manen elegant verwerkt in een schouw die perfect past bij de warme ambiance van de keuken.

Een mooi decoratief detail zijn verder de twee uitgelichte nisjes waarin het lange aanrechtblad doorloopt. In de hoge kasten ernaast hebben ze een combi-oven en een oven met magnetronfunctie met rechts daarvan een hoge ijskast. Onder de linker oven zit nog een aparte vriezer.

Van Manen Keukens

Ze zijn erg blij met het keukenontwerp dat Van Manen Keukens voor ze uitdacht. ‘We kozen voor Van Manen, omdat ze daar niet pusherig waren, zoals we bij andere keukenzaken hadden ervaren. We wilden niet onderhandelen, we wilden goed geadviseerd worden. En er stonden mooie keukens, dus we hadden onze keuze snel gemaakt.’

Stijl Modern /
Vorm U-vorm /
Kleur Wit /
Koken Inductie
Afspraak maken? Inspiratie magazine aanvragen
Landelijke keuken met natuurlijke en houten elementen | Van Manen Keukens

"De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!"

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

"Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen."

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

"Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur."

Martin en Jolanda Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Corstian!

  • Een afspraak is altijd gratis
  • Heerlijke recepten voor thuis
  • U hoeft niks te beslissen of te ondertekenen
Corstian
Pitt
Smeg
BOSCH
Doeco
Quooker
Gaggenau
Neff
Wave
Miele
AEG
Afspraak maken!

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ