Maak een afspraak
Franke

Franke

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montageteam

Franke keukensystemen: stijlvol en praktisch

Franke Keukens, het Zwitserse merk dat stijlvolle en praktische keukensystemen ontwerpt. Met meer dan een eeuw aan ervaring is Franke constant op zoek naar innovatieve manieren om klanten positief te verrassen. Het merk is daarmee uitgegroeid tot ’s werelds grootste producent van keukensystemen en met name spoelbakken.

Franke keukens

Bij Franke geloven ze dat elke keuken net zo uniek moet zijn als de persoon die erin kookt. Het brede assortiment omvat spoelbakken, kranen, kookplaten, afzuigkappen en meer, allemaal verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Franke combineert moderne stijl met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën voor een optimaal gebruiksgemak. Ontdek de wereld van Franke Keukensystemen en geniet van de nieuwste technologieën en profiteer van een hoog gebruiksgemak.

Franke Mythos collectie

Van zelfreinigende ovens tot ruimtebesparende kookplaatafzuiging: de apparaten van de Mythos collectie bieden een even mooie als probleemloze oplossing voor het waarborgen van een goede voedselhygiëne en het verbeteren van de luchtkwaliteit in huis. Ontworpen om je dagelijkse interacties te verrijken en je van elk moment in de keuken te laten genieten, ondersteunen ze al je culinaire expressies.

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ