Maak een afspraak
Arte

Arte

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montageteam

Arte Keukenbladen: Stijlvol en Duurzaamheid voor Jouw Keuken

Arte, het merk dat uw keukenervaring transformeert met duurzame keukenbladen van topkwaliteit. Arte aanrechtbladen begrijpt het belang van elk detail. De uitgebreide collectie hoogwaardige bladen combineert esthetische aantrekkingskracht met duurzaamheid en functionaliteit. Of het nu gaat om het ontwerpen of renoveren van een keuken, met een Arte keukenblad haalt u de beste kwaliteit werkbladen en materialen in huis. Milieubewustzijn en het welzijn van betrokken medewerkers, zit bij Arte in het DNA.

Ontdek de kracht van één steen – groot of klein – en ervaar het verschil dat het kan maken.

Een keukenblad is zoveel meer dan enkel iets om het eten op te (voor)bereiden. Het maakt onderdeel uit van de mooiste momenten in ons leven. Van het eerste kopje koffie in de ochtend, tot aan die late night snack. Van beschuit met muisjes, tot een verjaardagstaart met 90 kaarsjes. Een keukenblad krijgt het allemaal te verduren. Logisch dus dat u gaat voor een materiaal dat dit doorstaat. Met verve.

Met materialen als graniet, composiet, Dekton, keramiek en Neolith is de keuze reuze en vindt u altijd iets dat bij u past. En bijkomend voordeel? Al deze materialen hebben twee dingen gemeen: de hoge kwaliteit én ultiem gebruiksgemak.

Meer weten over keukenbladen? We vertellen u er graag meer over in onze blog: de meest gekozen soorten keukenbladen.

 

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ