Maak een afspraak
Smeg

Smeg

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montageteam

SMEG keukenapparatuur

SMEG, een beroemd Italiaans merk, heeft wereldwijd naam gemaakt met zijn uitzonderlijke keukenapparatuur en esthetische verfijning. Met een erfgoed dat teruggaat tot de jaren 40, heeft SMEG de markt veroverd met zijn hoogwaardige apparaten, waaronder de iconische SMEG-koelkast en SMEG-vaatwasser.

SMEG koelkast

Een van de meest iconische producten van SMEG is de SMEG-koelkast. Deze retro-geïnspireerde koelkasten zijn een eerbetoon aan de vintage esthetiek van de jaren 50, met hun levendige kleuren en kenmerkende afgeronde vormen. Onder deze nostalgische buitenkant schuilt geavanceerde koeltechnologie die ervoor zorgt dat uw voedsel op de best mogelijke manier wordt bewaard.

SMEG vaatwassers

SMEG-vaatwassers zijn een andere blikvanger in het assortiment van het merk. Ze combineren moeiteloos stijl en prestaties en zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van schoonmaken en efficiëntie. SMEG-vaatwassers bieden geavanceerde functies en technologieën, zoals automatische programma’s en energiezuinige modi, om u te helpen tijd te besparen en uw keukentaken gemakkelijker te maken.

SMEG keukenapparatuur

Wat SMEG onderscheidt, is niet alleen de uitzonderlijke prestaties van zijn apparaten, maar ook de zorgvuldige aandacht voor design. Elk product weerspiegelt de unieke stijl en de kenmerkende kleuren van het merk, waardoor het een lust voor het oog is in elke keuken.

Bovendien biedt SMEG een uitgebreid scala aan keukenapparatuur, waaronder kookplaten, ovens, afzuigkappen en nog veel meer. Deze apparaten passen naadloos in de algehele esthetiek van SMEG en bieden de functionaliteit en kwaliteit waar het merk om bekend staat.

SMEG keukenapparatuur kopen bij Van Manen Keukens

SMEG vertegenwoordigt de perfecte balans tussen Italiaans vakmanschap, design en moderne technologie. Het merk heeft de wereld veroverd met zijn iconische apparaten, waaronder de SMEG-koelkast en SMEG-vaatwasser, die niet alleen praktisch zijn, maar ook een statement maken in elke keuken. Met SMEG brengt u de elegantie en verfijning van Italiaans design in uw huis en geniet u van keukenapparatuur die zowel prestatiegericht als stijlvol is.

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ