Maak een afspraak
BORA

BORA

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montageteam

BORA

In de wereld van keukenapparatuur staat BORA synoniem voor innovatie, design en efficiëntie. Met zijn unieke benadering van koken en afzuiging heeft BORA een revolutie teweeggebracht in moderne keukens.

BORA kookplaat

De BORA kookplaat is een meesterwerk van design en functionaliteit. Het onderscheidt zich door zijn puristische uitstraling en geavanceerde technologie. Wat BORA uniek maakt, is het concept van koken met een geïntegreerde afzuiging. In plaats van een traditionele afzuigkap boven het fornuis, zuigt BORA de dampen direct vanaf de kookpannen naar beneden, wat resulteert in een efficiënte en stille afzuiging. Deze kookplaat biedt een ongeëvenaarde kookervaring en maximaliseert de beschikbare ruimte in de keuken.

BORA Puru

De BORA Puru is het toppunt van minimalistische elegantie. Het ontwerp is gestroomlijnd en eenvoudig, waardoor het perfect past in moderne keukens. Deze kookplaat biedt niet alleen de voordelen van geïntegreerde afzuiging, maar ook slimme functies zoals automatische panherkenning en een intuïtieve bediening. Met BORA Puru is koken een plezierige en moeiteloze ervaring.

BORA Pure

De BORA Pure is een eerbetoon aan zuiverheid in design en functie. Deze kookplaat met geïntegreerde afzuiging is een meesterwerk van esthetiek en prestatie. Het minimalistische ontwerp past perfect in moderne keukens, terwijl de geavanceerde technologie zorgt voor een geruisloze en efficiënte afzuiging. Met BORA Pure wordt koken een verfijnde ervaring.

BORA heeft de manier waarop we koken en de keuken ervaren, volledig veranderd. Met zijn innovatieve benadering van koken en afzuiging biedt BORA niet alleen stijlvolle en moderne keukenoplossingen, maar ook efficiëntie en functionaliteit van wereldklasse. Of je nu kiest voor de BORA Puru of de BORA pure, u kunt er zeker van zijn dat uw keuken een nieuwe dimensie van kookplezier en elegantie zal bereiken met BORA keukenapparatuur.

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ