Maak een afspraak
Kookveldafzuigsytemen: Bora Kookplaat

Kookveldafzuigsytemen: Bora Kookplaat

 • Géén aanbetaling
 • Uitstekende garantie
 • Eigen montageteam

Maximaal kookplezier in uw keuken

De kookplaat, misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw keuken. Of u nu op zoek bent naar gaskookplaat, elektrische kookplaat of een inductiekookplaat, er is voor iedereen een geschikte keuze. De voorkeuren voor uw kookplaat hangen af van uw wensen en mogelijkheden in uw woning. In dit blog gaan wij in op dé innovatie op het gebied van afzuigsystemen en koken: Bora.

Het einde van de afzuigkap: op naar een bora bora kookplaat met afzuiging 

Tijdens het koken zijn er natuurlijk verschillende dampen en geurtjes, die normaal gesproken opstijgen in en in afzuigkap verdwijnen. Het nadeel hiervan is dat deze afzuigkappen zichtbaar zijn en minder planningsmogelijkheden geeft. Met de Bora kookplaat is dit verleden tijd. Kookdampen en geurtjes krijgen met de Bora geen kans om zich te verspreiden, omdat deze rechtstreeks worden opgevangen in het vetfilter. De afzuiging kan geïnstalleerd worden met een afvoer naar buiten of als recirculatie variant. Het vetfilter is vervolgens zeer gemakkelijk schoon te maken, door de drie bewegende onderdelen in een vaatwasser te plaatsen.

Ruimtelijke keuken

Naast dat de Bora zorgt voor koken in een fijne en schone lucht en het reinigingscomfort zeer hoog is, heeft u ook geen last meer van een storende afzuigkap op hoofdhoogte. U kunt met de Bora vrij bewegen, omdat er geen randen en hoeken van een afzuigkap aanwezig zijn. Daarnaast hoeft u niet meer gebogen voor uw aanrecht te staan. Een compacte afmeting voor ieder huishouden.

Afzuiging en kookveld in één

Kunt u tijdens het koken geen gesprekken meer voeren met uw familieleden, omdat de afzuigkap teveel geluid maakt? Dat is met de Bora kookplaat verleden tijd. Deze kookplaat is namelijk uiterst stil, door de optimale luchtgeleiding. Het kookoppervlak van de Bora is zo ingedeeld dat er vier grote pannen (van 24 cm) naast elkaar passen. Heeft u daarnaast kleine kinderen, die graag een handje meehelpen in de keuken? U hoeft zich geen zorgen te maken met deze kookplaat. De kinderbeveiliging zorgt ervoor dat het niet zomaar kan worden ingeschakeld.

De voordelen van deze kookplaat

De keuze voor Bora wordt steeds populairder. U vind hieronder alle voordelen van deze kookplaat nog even op een rijtje. Kiest u ook voor koken in een schone lucht met vrij, onbelemmerd zicht?

 • Compacte afmeting
 • Uiterst stil
 • Eenvoudige reiniging
 • Zuiver roestvrijstalen vetfilter
 • Extra groot kookoppervlakte
 • Maximale opbergruimte
 • Kinderbeveiliging
 • Automatische aankookfunctie

Werking Bora kookplaat met afzuiging

Na het lezen van deze informatie denkt u misschien, maar hoe werkt de Bora kookplaat? Zien is geloven, dus we hebben bij Van Manen Keukens speciaal een Bora-systeem geïnstalleerd, waarop we graag een demonstratie geven van de werking. Kom naar onze showroom in Barneveld en laat al uw wensen in vervulling gaan. Alvast inspiratie opdoen voor uw keuken? Vraag ons gratis inspiratie magazine aan.

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

 • MM slash DD slash JJJJ