Maak een afspraak
Wave

Wave

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montageteam

Wave afzuigkappen: design statement in uw keuken

Met Wave afzuigkappen kiest u voor uitmuntende techniek en maakt u een design statement in uw keuken. Zowel op het gebied van techniek als vormgeving, streeft het merk er iedere dag naar om haar collectie naar een hoger niveau te tillen. Voor Wave is het een uitdaging om nu al aan de eisen van morgen te voldoen en deze zelfs te overtreffen. Bij Wave geloven ze erin dat techniek en ontwerp hand in hand gaan en elkaar moeten versterken. Wat uw wensen ook zijn, Wave bouwt collecties die inspelen op uw individuele vraag. Ontdek de perfecte combinatie van techniek en design met Wave afzuigkappen.

Eiland afzuigkappen Wave

Onder de eiland modellen is de afzuiglamp het meest populair. Een designvolle lamp, die het vertrek aangenaam verlicht en hierbij ook kookluchten elimineert. Eilandschouw afzuigkappen kunnen beschikken over drie afzuigsystemen om kookgeuren en vet af te voeren. Een luchtafvoer, recirculatie systeem of een centraal afzuigsysteem.

Wave afzuigkap: Wand modellen

Naast de eiland afzuigkap, kunt u ook kiezen voor een halfronde Wave afzuigkap, verkrijgbaar in meerdere kleuren, met bijpassende wandlampen. De afzuigkap is gemakkelijk aan de muur te bevestigen. De sfeervolle verlichting en de verfijnde afwerking maakt de afzuigkap tot een echte eyecatcher in uw keuken. Meer weten over de wand modellen van Wave? Onze collega Linda vertelt u er graag meer over in de keukeninspiratie video.

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ