Maak een afspraak

Keukeninspiratie Y-Line Pronorm

De greeploze keukencollectie van Pronorm: de Y-line. Deze lijn heeft diverse mogelijkheden qua design. Wij vertellen u graag meer over deze keuken, die te bewonderen is onze showroom.

Pronorm Keukens

Pronorm staat bekend om haar kwaliteit en service en biedt hoogstaande ontwerpideeën. De productlijnen van Pronorm bieden de grootst mogelijke flexibiliteit en een optimale prijs/kwaliteitsverhouding.

Witte greeploze keuken

De Y-line keukens van Pronorm zijn greeploos. Dit geeft de keuken een strak, modern design. De lades en deuren van deze keuken zijn voorzien van een greeplijst die verkrijgbaar zijn in twee kleuren, namelijk RVS en zwart. Om van de keuken één geheel te maken kunt u de achterbouwlijsten in dezelfde kleur als uw front laten meenemen.

Wave afzuigkappen

In deze keukenopstelling hebben wij gekozen voor een halfronde Wave afzuigkap, verkrijgbaar in meerdere kleuren, met bijpassende wandlampen. Deze afzuigkap is aan de muur te bevestigen. De sfeervolle verlichting en de verfijnde afwerking maakt de afzuigkap tot een echte eyecatcher in uw keuken.

Verschillende opstellingen

De keuken is verkrijgbaar is verschillende opstellingen passend in uw huis. Bij deze opstelling hebben wij gekozen voor een U-vormige keuken met een koffienisje. Dit zorgt ervoor dat u extra ruimte heeft op uw werkblad.

Wilt u meer weten over deze keuken en de mogelijkheden hiervan? Kom dan langs in onze showroom. Wij helpen u graag verder.

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ