Maak een afspraak

Ontdek onze U-vormige keukens

Als u op zoek bent naar een keukenopstelling die zowel functioneel als stijlvol is, dan is een U-vormige keuken zeker het overwegen waard. Deze keukenopstelling biedt veel werkruimte en opslagmogelijkheden, terwijl het ook een ruimtelijk gevoel geeft aan de keuken.

Filter je resultaten

Verfijn je selectie

Moderne zwarte keuken met kookeiland

Moderne zwarte keuken met kookeiland

Zwarte leefkeuken

Zwarte leefkeuken

Waarom van Manen Keukens?

Extra inspiratie opdoen?

Gratis keukenboek Afspraak maken

Keuken met betonlook

Keuken met betonlook

Leicht keuken met kermamiek werkblad

Leicht keuken met kermamiek werkblad
Keuken met bar - Van Manen Keukens

Opstelling U-vorm keuken

Een U-vormige keuken is ideaal voor grotere keukens die genoeg ruimte bieden om deze opstelling te integreren. Deze opstelling bestaat uit drie muren met de keuken in het midden, waardoor een hoek ontstaat die een perfecte plek is voor een kookeiland. Dit zorgt voor extra werk- en opslagruimte en kan tevens dienen als eetbar.

Voordelen U-vormige keuken

Een van de voordelen van een U-vormige keuken is dat het veel werkruimte biedt. Door de keuken langs drie muren te plaatsen, ontstaat er een maximale werkruimte die ideaal is voor een druk huishouden of een enthousiaste thuiskok. U heeft genoeg ruimte voor keukenapparaten zoals een keukenmixer, koffiemachine, blender of broodrooster en daarnaast ook genoeg ruimte om te werken.

Een ander voordeel van een U-vormige keuken is dat het veel opslagruimte biedt. Deze opstelling maakt het mogelijk om veel kasten en lades te installeren langs de muren van uw keuken. Dit geeft u de mogelijkheid om al uw keukengerei en apparatuur op te bergen, waardoor uw keuken er altijd opgeruimd en georganiseerd uitziet.

Moderne houtlook leefkeuken - Van Manen Keukens
Grote leefkeuken in grijsgroene kleur - Van Manen Keukens

Ruimtelijke U-keuken

Een U-vormige keuken is ook een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een ruimtelijk gevoel in uw keuken. Doordat de keuken langs drie muren wordt geplaatst, ontstaat er een open ruimte in het midden. Dit zorgt voor een lichte en luchtige sfeer in de keuken! Als u overweegt om een U-vormige keuken te kiezen, zijn er talloze ideeën om deze opstelling nog verder te personaliseren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor verschillende kleuren en materialen voor de kasten en werkbladen, of extra details toevoegen zoals sfeerverlichting of een speciale achterwand.

U-vormige keuken kopen

Kortom, als u op zoek bent naar een functionele, stijlvolle en ruime keukenopstelling, dan is een U-vormige keuken een uitstekende keuze. Met veel werk- en opslagruimte, een ruimtelijk gevoel en veel mogelijkheden voor personalisatie, kunt u uw U-vormige keuken precies samenstellen naar uw wensen. Kom langs bij Van Manen Keukens in Barneveld. Wij helpen u graag uw droomkeuken te realiseren.

Stoere leefbare keuken met kookeiland - Van Manen Keukens
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ