Maak een afspraak
Verlichting in uw keukenkastjes

Verlichting in uw keukenkastjes

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montageteam

De perfecte sfeermaker in uw eigen keuken: led-verlichting onder uw keukenkastjes. Van spotjes onder legplanken, in keukenlades tot onder bodems van bovenkasten. En welke kleurtemperatuur sluit het beste aan bij uw keukenstijl: zonsopgang of daglicht? Bij Van Manen Keukens kennen wij ontelbare mogelijkheden om uw keuken in de spotlight te zetten. Laat u inspireren welke vele kansen er zijn in led-verlichting in uw keuken via deze blog.

Led-verlichting onder keukenkastjes

Waarom zou u eigenlijk kiezen voor led-verlichting? Bij Van Manen Keukens werken wij alleen met materialen die goed zijn voor mens en milieu. Daarom installeren wij led-verlichting in onze op maat gemaakte keukens. Ten eerste kent een led-lamp een zeer laag energieverbruik. Led-verlichting is namelijk tot wel 90% energiezuiniger dan spaarlampen. Daarbij heeft led-verlichting de langste levensduur in zijn soort, met tot wel 50.000 branduren. Ter vergelijking heeft een gloeilamp slechts 3000 branduren. Kiest u voor led-verlichting, dan profiteert u dus ongeveer 25 jaar lang van een laag energieverbruik.

Verlichting onder keukenkastjes

Sfeer aanbrengen met verlichting kan op verschillende plekken in uw keuken. Denk bijvoorbeeld aan trending legplanken boven uw keukenblok. Met een strip of spots onder de schappen komen uw keukengerei en servies prachtig naar voren. Kent uw droomkeuken bovenkasten? Dan zorgen wij graag voor een gelijkmatige lichtverdeling op de bodem ervan. Goede verlichting in keukenkastjes voorkomt namelijk schaduwen, waardoor u uw etenswaren zichtbaar kunt bereiden.

Verschillende plekken – kasten/laden

Hebt u liever beter zicht wanneer u uw keukengerei wilt pakken? Dan adviseren wij geïntegreerd led-verlichting in uw keukenkasten of -lades. Dankzij een scherpe sensor springt een mooie lichtkleur aan, afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Verlichting in greeploze keuken

Tot slot voorzien wij steeds meer keukenliefhebbers van een led-verlichting bij greeploze keukens. Dit type keuken kent diverse luxe-uitvoeringen met fascinerende verlichtingsconcepten. Een geïntegreerde handgreepverlichting zorgt voor een unieke lichtsituatie. Door led-verlichting in de greeplijst voorziet u uw keuken van warme gezelligheid.


Keukenverlichting bij Van Manen Keukens

En, met welke led-verlichting brengt u luxe sfeer aan in uw keuken? Bekijk de soorten verlichting eens in en onder uw keukenkastjes in Barneveld. Daar bewondert u eersteklas uitvoeringen in onze showroom. Onze keukenspecialisten denken graag mee met de keuken waar u heel lang gelukkig mee zal zijn. Maak eenvoudig een afspraak of bezoek gelijk onze keukenzaak in Barneveld.

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ