Maak een afspraak
Keuken showroom Amersfoort

Keuken showroom Amersfoort

Op zoek naar een keukenspecialist in de buurt van Amersfoort?

Bent u woonachtig in Amersfoort en bent u op zoek naar uw keukenspecialist? Dan bent u bij Van Manen Keukens op het juiste adres, op slechts 25 minuten rijden van Amersfoort, bent u van harte welkom in onze 7000m2 showroom. Kom gezellig langs en bekijk alle keukenstijlen en mogelijke combinaties voor uw droomkeuken. Mocht u er niet helemaal uitkomen, dan staan onze specialisten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Keukenzaak Amersfoort

De keukens uit Amersfoort zijn erg divers. Daarbij zijn er zoveel mogelijke combinaties dat er voor iedere ruimte wel een perfecte keuken samengesteld zou kunnen worden. Zoveel verschillende keukenapparatuur en materialen waaruit u kunt kiezen. Het is bij ons daarbij ook mogelijk een afspraak te maken en daarbij passend advies te krijgen.

Wat kunt u van ons verwachten?

Uw wensen kunnen samen met onze verkoopadviseurs worden omgezet naar een concreet ontwerp. Bent u tevreden over dit ontwerp? Dan stellen wij een offerte op met alle specificaties van uw keuken. Voordat wij uw keuken komen plaatsen in Amersfoort, wordt eerst alles nauwkeurig ingemeten. Op de afgesproken datum komt de monteur uw nieuwe keuken plaatsen.

Wilt u eerst meer inspiratie opdoen voor een nieuwe keuken? Bekijk uw voorgangers: opgeleverde projectenIn onze showroom kunt u de verschillende keukens, stijlen en mogelijkheden ook komen bekijken, de koffie staat voor u klaar! 

 

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

Josbert - Van Manen Keukens

Direct meer weten?
Neem contact op met Josbert

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Gratis parkeren
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

"De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!"

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

"Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen."

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

"Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!"

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Franke
BORA
BOSCH
AEG
Leight
Gaggenau
ETNA
Pelgrim
Smeg
Arte
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ