Maak een afspraak
Keukens Alkmaar

Keukens Alkmaar

Keukenshowroom in de buurt van Alkmaar

Keukens Alkmaar

In onze ruime showroom van Van Manen Keukens, gelegen in Barneveld in de prachtige regio Gelderland, kunt u volop inspiratie opdoen voor uw ideale keuken. Met een uitgebreid assortiment complete keukens staan we klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Het kiezen van een nieuwe keuken kan namelijk een uitdaging zijn, met talloze opties in materialen, keukenvormen en apparatuur. Wij staan paraat om u hierbij te begeleiden, zodat uw keukenproject vlot en zorgeloos verloopt.

U bent van harte welkom om onze showroom te bezoeken, waar u gratis uw auto kunt parkeren en de showroom van maar liefst 7000m2 kunt ontdekken. Of u nu spontaan binnenloopt of liever een afspraak maakt, wij staan voor u klaar om u te adviseren en te inspireren.

Maak een afspraak voor uw keuken in Alkmaar

Wilt u graag specifiek advies op maat? Maak dan vrijblijvend een afspraak, zodat we uitgebreid de tijd kunnen nemen om samen met u uw wensen te bespreken. Bij Van Manen Keukens geloven we in samenwerking als sleutel tot het verwezenlijken van uw ideale keuken. Daarom begeleiden we u stap voor stap door het proces, met oog voor kwaliteit in elk detail.

Keukenzaak Alkmaar

Als ervaren keukenspecialist hebben we al vele tevreden klanten in Barneveld en daarbuiten geholpen met het realiseren van hun ideale keuken. Benieuwd naar onze eerdere projecten? Neem een kijkje bij onze opgeleverde keukenprojecten door heel Nederland en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ