Maak een afspraak
Keukens Almelo

Keukens Almelo

Keukenshowroom in de buurt van Almelo

Keukenwinkel Almelo

Bent u woonachtig in Almelo en op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij het realiseren van uw ideale keuken? Kom dan langs bij onze showroom in Barneveld en laat u inspireren door de variatie aan keukens bij Van Manen Keukens. Binnen anderhalf uur staat u in onze verrijkende showroom waarbij u binnen no time uw ideale keuken heeft gevonden.

Afspraak maken in Almelo

Bij interesse kunt u op afspraak langskomen om advies op maat te krijgen over hoe u optimaal gebruik kunt maken van uw keukenruimte. Er worden u diverse combinaties en mogelijkheden voorgeschoteld waarbij alle mogelijke indelingen en materialen voor uw keuken aan bod komen. Op deze manier krijgt u de keuken die past bij zowel uzelf als uw interieur.

Bent u toevallig in de buurt en wilt u langskomen zonder afspraak? Ook dan bent u van harte welkom in onze showroom!

De keukens van Van Manen Keukens in Almelo

Al meerdere malen hebben wij bij Van Manen Keukens klanten in Almelo mogen voorzien van hun perfecte keuken. Elke keukensituatie is anders, wat vraagt om een passende oplossing waar wij u graag mee helpen. Wij zorgen ervoor dat het hele proces, van ontwerp tot plaatsing en nazorg, zo soepel mogelijk verloopt.

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ