Maak een afspraak
Keukens Almere

Keukens Almere

Keukenshowroom in de buurt van Almere

Keukenzaak Almere

Bent u op zoek naar een keukenzaak in Almere? Wij hebben een grote collectie waaruit u kunt kiezen of inspiratie uit kunt opdoen. Het is ook mogelijk om bepaalde onderdelen uit de ene keuken te combineren met onderdelen uit een andere keuken. Doe alvast inspiratie op met ons gratis keukenboek voordat u naar onze showroom in Barneveld komt!

Keukenwinkels Almere

U bent van harte welkom in onze showroom in Barneveld, op slechts 40 minuten rijden van Almere. Onze keukenshowroom beslaat een oppervlakte van 7000m² en u kunt zonder afspraak spontaan binnenlopen. In onze showroom vindt u een breed scala aan keukens in diverse stijlen en prijsklassen. Zo krijgt u een goed beeld van wat u mooi vindt of juist niet. We helpen u graag bij het vinden van de perfecte keuken en bekijken samen met u alle mogelijkheden. Kwaliteit in service en materiaal staat bij ons hoog in het vaandel, zodat u uw echte droomkeuken krijgt.

Keukens Almere

Almere is één van de steden in Nederland waar Van Manen Keukens regelmatig keukens levert. Wij leveren graag kwalitatief hoogwaardige producten en zorgen ervoor dat het verloop van het plaatsen van een keuken zo soepel mogelijk verloopt en u met uw gezin/familie of vrienden met een tevreden en prettig gevoel in de keuken zit of staat.

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ