Maak een afspraak
Keukens Amsterdam

Keukens Amsterdam

Keukenshowroom in de buurt van Amsterdam

Keukens Amsterdam

Woont u in Amsterdam en zoekt u een ervaren keukenspecialist in de regio? Bij Van Manen Keukens bent u aan het juiste adres. Wij ontvangen u graag in onze keukenshowroom. Neem de tijd om inspiratie op te doen voor uw droomkeuken in onze showroom, waar een uitgebreid assortiment aan verschillende materialen, stijlen en keukenapparatuur te vinden is. Ontdek niet alleen onze keukens, maar ook andere afdelingen zoals badkamers en haarden in het Van Manen WoonThemaCentrum.

Keukenspecialist in Amsterdam

Bij het kiezen van een nieuwe keuken komen veel overwegingen kijken, en het is belangrijk om te voldoen aan uw wensen en behoeften. Bij Van Manen Keukens staat uw tevredenheid centraal, en we streven ernaar u zo goed mogelijk te ondersteunen en begeleiden bij het maken van keuzes. Wilt u online alvast inspiratie opdoen voor uw droomkeuken? Download dan ons keukenboek!

Keuken kopen in Amsterdam

Of u nu net bent verhuisd naar Amsterdam of uw huidige woning opnieuw wilt inrichten, breng een bezoek aan onze 7000m2 showroom. Onze adviseurs helpen graag bij het omzetten van uw wensen en ideeën in een concreet ontwerp. Vervolgens stellen wij een overzichtelijke offerte op met alle specificaties voor uw droomkeuken. Voordat de keuken wordt geplaatst, meten we alles nauwkeurig in. Op de afgesproken dag komt onze monteur langs om de keuken te installeren. Wilt u meer informatie over het aankopen van een nieuwe keuken in Amsterdam, maak dan gerust vrijblijvend een afspraak via ons afspraakformulier.

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ