Maak een afspraak
Keukens Barneveld

Keukens Barneveld

Bezoek onze keukenshowroom in Barneveld

Bent u woonachtig in Gelderland of Utrecht en bent u op zoek naar een keukenspecialist? Dan bent u hier aan het juiste adres. Van de keukenzaken in Gelderland en Utrecht, is Van Manen Keukens te Barneveld dé keukenzaak die u begeleidt bij het realiseren van uw droomkeuken.

Vaak is het zo, bij het kiezen van een nieuwe keuken dat u voor veel vragen komt te staan. Ook kan het soms zijn dat u niet precies weet welke mogelijkheden er nog zijn. Daarvoor zijn wij, Van Manen Keukens, Barneveld er om u te begeleiden en mee te denken om uw ideale keuken te realiseren. Inspiratie opdoen? Bekijk hier de keukens die wij hebben ontworpen voor onze klanten.

 

Keukenshowroom Barneveld

Onze keukenzaak bevindt zich in Barneveld. In onze keukenshowroom kunt u op uw gemak rond lopen en veel inspiratie op doen voor uw droomkeuken. Ook is het mogelijk door de andere onderdelen van het Van Manen WoonThemaCentrum te lopen. U vindt hier onder andere parketvloeren, haarden en kachels, badkamer en nog veel meer! Het kan erg prettig zijn om alle nieuwe onderdelen van uw huis op 1 locatie te kunnen regelen. Zo houdt u consistentie en wordt alles makkelijker met elkaar gecommuniceerd zodat er een soepel verloop is.

 

Afspraak maken bij Van Manen Keukens Barneveld

Heeft u nog vragen over het realiseren van uw droomkeuken, maak dan gerust vrijblijvend een afspraak. Wij maken graag tijd voor u. Vooraf vast wat inspiratie op doen? Vraag nu alvast ons gratis keukenboek aan!

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Gratis parkeren
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
WoonThema Centrum
van 7.000m²
Moderne kookeiland in kleine ruimte

“Op het moment dat we bij Van Manen Keukens over de vloer stapten, was het contact goed. Ze dachten bij Van Manen Keukens goed mee en vertaalden onze wensen in een uitstekend ontwerp.”

Joost en Anke Bekijk de foto's
Kookeiland rvs werkblad

“We wilden graag een originele opstelling en indeling, maar kwamen er zelf niet goed uit. Bart Jan was betrokken, luisterde goed naar onze wensen en vertaalde die in een uitstekend ontwerp.”

Familie Gundlach Bekijk de foto's

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Smeg
BOSCH
Siemens
Dekker
Quooker
BORA
Doeco
Liebherr
Franke
Leight
10 tips!

Een keuken kopen is een belangrijke zaak, want deze gaat immers vele jaren mee. Om je op weg te helpen hebben wij 10 tips voor je samengesteld. Vul je e-mail in en ontvang de tips gelijk in je mailbox.