Maak een afspraak
Keukens Beuningen

Keukens Beuningen

Keukenshowroom in de buurt van Beuningen

Keukenzaak Beuningen

Het selecteren van een nieuwe keuken is een uitdagende taak, waarbij u streeft naar perfectie in elk aspect. Met een breed scala aan keuzes in materialen, keukenontwerpen en apparatuur, begrijpen we dat het maken van beslissingen overweldigend kan zijn. Bij Van Manen Keukens staan we klaar om u te begeleiden bij elke stap van dit proces. Of u nu op zoek bent naar moderne elegantie of tijdloze charme, wij bieden een ruime selectie van complete keukens aan die aan al uw behoeften voldoen. Vanuit Beuningen nodigen we u graag uit om onze showroom te bezoeken en geïnspireerd te raken door de mogelijkheden die wij te bieden hebben.

  • Op slechts 45 minuten rijden vanaf Beuningen
  • Gratis en ruime parkeerplaatsen
  • Showroom van 7000m2
  • Zomaar binnenlopen of afspraak maken

Afspraak maken voor uw keuken in Beuningen

Bij Van Manen Keukens streven we ernaar om u het beste advies te bieden dat past bij uw wensen. Daarom nodigen we u uit om geheel vrijblijvend een afspraak met ons te maken, waarbij we graag de tijd nemen om met u mee te denken. We geloven sterk in de kracht van samenwerking als het gaat om het realiseren van uw droomkeuken. Samen zullen we elk detail zorgvuldig doornemen en stappen zetten naar het verwezenlijken van uw keuken. Kwaliteit staat voorop in alles wat we doen. Daarom zetten we ons in om topkwaliteit te leveren in elk aspect van het proces om uw ideale keuken te realiseren.

Bekijk ook ons stappenplan, waarin we u meenemen door de fasen van het realiseren van uw droomkeuken.

Keukenzaak in Beuningen

Onze expertise heeft al tot meerdere succesvolle keukenopleveringen in Beuningen geleid. Nieuwsgierig naar de resultaten van onze projecten tot nu toe? Neem dan een kijkje bij de diverse keukenprojecten die we in heel Nederland hebben opgeleverd.

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ