Maak een afspraak
Keukens Breda

Keukens Breda

Keukenshowroom in de buurt van Breda

Keukens Breda

Bent u op zoek naar een gerenommeerde keukenspecialist in de regio Breda? Ontdek Van Manen Keukens, dé expert op het gebied van keukens in Breda en omgeving.

Dankzij een nauwe samenwerking realiseren wij moeiteloos uw droomkeuken in Breda. Onze uitgebreide collectie biedt u de keuze om uw ideale keuken samen te stellen of om simpelweg inspiratie op te doen. U kunt zelfs verschillende elementen uit diverse keukens combineren. Voordat u onze showroom in Barneveld bezoekt, kunt u alvast inspiratie opdoen met ons gratis keukenboek!

Dé keukenspecialist in Breda

Onze showroom in Barneveld, slechts 35 minuten rijden vanaf Utrecht, verwelkomt u zonder afspraak. Met een oppervlakte van 7000m2 biedt onze keukenshowroom een uitgebreid scala aan voorbeelden van keukens in diverse stijlen en prijsklassen. Zo kunt u een duidelijk beeld krijgen van wat u aanspreekt en wat niet. Samen met u onderzoeken we welke keuken het meest geschikt is en verkennen we de mogelijkheden. Kwaliteit in service en materialen staat bij ons voorop, zodat u de keuken van uw dromen krijgt.

Keuken kopen in Breda

Van Manen Keukens maakt deel uit van Woonthema Centrum van Manen. Naast onze keukenafdeling hebben we ook andere specialiteiten, waarmee we uw huis compleet kunnen maken. Bent u recent verhuisd naar Breda? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Barneveld. Naast keukens kunt u bij ons terecht voor Haarden & Kachels, Badkamers, Parketvloeren, Zonwering, Meubels en Slaapkamers. Zo wordt uw nieuwe woning helemaal naar uw wens ingericht. De koffie staat klaar!

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ