Maak een afspraak
Keukens Deventer

Keukens Deventer

Keukenshowroom in de buurt van Deventer

Keukens Deventer

Bent u op zoek naar een keukenzaak in de omgeving van Deventer? Van Manen Keukens is dé keukenspecialist in Deventer en omstreken. Met een goede samenwerking realiseren wij eenvoudig uw droomkeuken in Deventer. Wij hebben een grote collectie waaruit u kunt kiezen of inspiratie uit kunt opdoen. Het is ook mogelijk om onderdelen uit verschillende keukens te combineren. Doe alvast inspiratie op met ons gratis keukenboek voordat u onze showroom in Barneveld bezoekt!

Keukenspecialist in Deventer

U bent van harte welkom in onze showroom in Barneveld, op slechts 35 minuten rijden van Deventer. Onze keukenshowroom beslaat een oppervlakte van 7000m² en u kunt zonder afspraak spontaan binnenlopen. In onze showroom vindt u een breed scala aan keukens in diverse stijlen en prijsklassen. Zo krijgt u een goed beeld van wat u mooi vindt of juist niet. We helpen u graag bij het vinden van de perfecte keuken en bekijken samen met u alle mogelijkheden. Kwaliteit in service en materiaal staat bij ons hoog in het vaandel, zodat u uw echte droomkeuken krijgt.

Keuken kopen Deventer

Van Manen keukens is onderdeel van Woonthema Centrum van Manen. Naast de keukenafdeling hebben wij ook andere afdelingen, waarmee we met elke specialiteit uw huis compleet kunnen maken. Bent u net nieuw komen wonen in Deventer? Bezoek onze showroom dan in Barneveld. U kunt bij ons ook terecht voor Haarden & Kachels, badkamers, parketvloeren, zonwering, en meubels. Daarmee is uw nieuwe woning zo ingericht! De koffie staat voor u klaar.

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ