Maak een afspraak
Keukens Ede

Keukens Ede

Keukenshowroom in de buurt van Ede

Keukens Ede

Woont u in Ede of omstreken en bent u op zoek naar uw keukenspecialist met een keukenshowroom? Dan bent u bij Van Manen Keukens aan het juiste adres. Perfecte afwerking en hoogwaardig kwalitatieve materialen dat mag u bij ons verwachten. Als u nog niet helemaal weet hoe u uw keuken wilt inrichten, kunt u bij onze keuken showroom langskomen om de vele mogelijkheden te bekijken.

Keukenspecialist Ede

  • Slechts 20 minuten rijden vanaf Ede
  • Gratis parkeren
  • 7000m2
  • Zomaar binnenlopen of afspraak maken

Keuken kopen Ede

Bent u op zoek naar een keukenzaak in Ede? Kom dan eens langs bij Van Manen Keukens in Barneveld, slechts 20 minuten van Ede. We kijken samen naar uw wensen en zetten dit om naar een ontwerp. In de keukenontwerp wordt er rekening gehouden met de grootte van uw keuken, de gewenste apparatuur en de materialen voor uw keuken. Wilt u graag persoonlijk advies, dan kunt u gerust vrijblijvend een afspraak bij ons maken.

Alvast wat inspiratie opdoen voor u bij Van Manen Keukens langs komt? Bekijk dan onze keuken inspiratie of vraag ons gratis keukenboek aan!

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ