Maak een afspraak
Keukens Enschede

Keukens Enschede

Keukenshowroom in de buurt van Enschede

Keukens Enschede

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken in Enschede? Kom dan langs in onze inspirerende showroom in Barneveld, waar u al onze unieke keukens kunt bekijken. Wij gaan graag voor u aan de slag om te zien wat er mogelijk is voor uw keukensituatie. En als u niet kunt wachten om ideeën op te doen, vraag dan ons gratis keukenboek aan, zowel digitaal als geprint, dat boordevol inspiratie staat.

Showroomkeukens Enschede

Van Manen Keukens staat garant voor uitstekende zorg. Vanaf het moment dat u onze showroom binnenstapt tot het moment dat onze monteurs uw nieuwe keuken hebben geïnstalleerd en uw voordeur uitlopen, zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Maak gebruik van onze expertise en breng een bezoek aan onze showroom. Gratis parkeren is hier mogelijk.

Wat mag u van ons verwachten?

Bij ons wordt u gastvrij ontvangen in onze showroom, waar aan de hand van een grondig gesprek een ontwerp wordt gemaakt op basis van uw wensen en ideeën voor keukens in Enschede. Nadat u uw ideale keuken heeft gezien in een uniek 3D-ontwerp, wordt er een gedetailleerde offerte opgesteld, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Vervolgens komt een van onze medewerkers de keuken inmeten, en voordat u het weet kunt u genieten van uw ideale keuken, vakkundig geïnstalleerd door onze ervaren monteurs.

U bent van harte welkom bij Van Manen Keukens in Barneveld voor een vrijblijvende afspraak, waar we samen de mogelijkheden voor uw keuken kunnen bespreken. Onze keukenzaak in omgeving Enschede biedt een ruim assortiment aan keukens en deskundig advies om uw ideale keuken te vinden.

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ