Maak een afspraak
Keukens Harderwijk

Keukens Harderwijk

Keukenshowroom in de buurt van Harderwijk

Keukens Harderwijk

In de showroom van Van Manen Keukens in Harderwijk kunt u volop inspiratie opdoen voor uw ideale keuken. Wij presenteren een uitgebreid assortiment complete keukens. Het kiezen van een nieuwe keuken kan een uitdaging zijn, omdat u ervoor wilt zorgen dat elk detail perfect is. Er zijn talloze mogelijkheden op het gebied van materialen, keukenvormen en keukenapparatuur. Met andere woorden, er moeten veel beslissingen worden genomen, en wij staan klaar om u daarbij te assisteren. U bent van harte welkom om vanuit Harderwijk naar onze showroom van Van Manen Keukens te komen en inspiratie op te doen.

  • Slechts 35 minuten rijden vanaf Harderwijk
  • Gratis en ruime parkeergelegenheid
  • 7000m2 showroom
  • Binnenlopen zonder afspraak of een afspraak maken

Afspraak maken voor uw keuken in Harderwijk

Indien u graag professioneel advies wilt, maak dan vrijblijvend een afspraak. Op die manier nemen we graag de tijd om met u mee te denken. Wij geloven dat samenwerking de sleutel is tot het realiseren van uw droomkeuken. Daarom doorlopen we samen zorgvuldig elke stap tot de realisatie van uw keuken. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, en we zorgen ervoor dat elk onderdeel van het proces voor het realiseren van uw ideale keuken van hoge kwaliteit is. Bekijk ook het stappenplan dat we volgen om samen uw droomkeuken te realiseren.

Keukenzaak in Harderwijk

We hebben met succes meerdere keukens in Harderwijk opgeleverd. Bent u benieuwd naar de keukens die wij tot nu toe hebben gerealiseerd? Neem dan een kijkje bij de voltooide keukenprojecten die wij door heel Nederland hebben opgeleverd.

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ