Maak een afspraak
Keukens Hengelo

Keukens Hengelo

Keukenshowroom in de buurt van Hengelo

Keukens Hengelo

Op zoek naar een sprankelende keuken voor uw woning in Hengelo? Binnen iets meer dan een uur bereikt u onze inspirerende showroom in Barneveld, waar al onze unieke keukens te bewonderen zijn. We staan klaar om voor u aan de slag te gaan en te ontdekken wat er mogelijk is voor uw keukensituatie. En als u niet kunt wachten om inspiratie op te doen, vraag dan ons gratis keukenboek aan, digitaal of geprint, vol met creatieve ideeën!

Keukenzaak Hengelo

Bij Van Manen Keukens staat onze voortreffelijke zorg hoog in het vaandel. Wij waarborgen een vlekkeloze ervaring, vanaf het moment dat u onze showroom binnenstapt tot aan de voltooiing van de installatie van uw nieuwe keuken. Profiteer van onze expertise en breng een bezoek aan onze showroom. Gratis parkeergelegenheid is beschikbaar voor al onze klanten.

Wat kunt u van ons verwachten?

In onze showroom verwelkomen we u hartelijk en gaan we aan de slag met een grondig gesprek om een ontwerp te creëren dat naadloos aansluit op uw wensen en ideeën voor keukens in Hengelo. We maken een uniek 3D-ontwerp en stellen vervolgens een gedetailleerde offerte op, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Na uw akkoord op de offerte, komt een van onze medewerkers de keuken inmeten. Voordat u het weet, geniet u van uw droomkeuken, vakkundig geïnstalleerd door onze ervaren monteurs!

Bij Van Manen Keukens in Barneveld nodigen we u graag uit voor een vrijblijvende afspraak, waar we samen de mogelijkheden voor uw droomkeuken kunnen bespreken. Onze keukenzaak in Hengelo biedt een uitgebreid assortiment aan keukens en professioneel advies om uw perfecte keuken te vinden. Kom langs en ontdek onze showroomkeukens in Hengelo!

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ