Maak een afspraak
Keukens Hilversum

Keukens Hilversum

Keukenshowroom in de buurt van Hilversum

Keukens Hilversum

Ontdek in de uitgebreide showroom van Van Manen Keukens is een overvloed aan inspiratie voor uw perfecte keuken. Ons diverse assortiment bevat complete keukens in verschillende stijlen en configuraties. Het maken van een keuze voor een nieuwe keuken kan een uitdaging zijn, gezien de vele opties in materialen, keukenvormen en apparatuur. Wij begrijpen de impact van deze beslissingen en staan klaar om u te begeleiden. Woont u in Hilversum? Kom dan gerust langs in onze ruime showroom van Van Manen Keukens om ideeën op te doen.

Waarom Van Manen Keukens:

  • Geniet van gratis en ruime parkeergelegenheid.
  • Verken onze showroom van 7000m2 vol inspiratie.
  • Loop zonder afspraak binnen of plan een afspraak voor persoonlijk advies voor uw keuken

Keukenzaak Hilversum

Als u specifiek advies zoekt, maak dan vrijblijvend een afspraak. Wij investeren graag de tijd om met u mee te denken, omdat wij geloven dat samenwerking essentieel is voor het verwezenlijken van uw droomkeuken. Elk detail in het proces van het realiseren van uw ideale keuken wordt met zorg behandeld, met een sterke focus op kwaliteit.

Van Manen Keukens heeft succesvol eerdere keukenprojecten opgeleverd. Bent u nieuwsgierig naar de gerealiseerde keukens in Nederland? Bekijk dan onze voltooide keukenprojecten, verspreid over het hele land.

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ