Maak een afspraak
Keukens Hoofddorp

Keukens Hoofddorp

Keukenshowroom in de buurt van Hoofddorp

Keukens Hoofddorp

In de showroom van Van Manen Keukens in vindt u overvloedige inspiratie voor uw ideale keuken. Ons uitgebreide assortiment omvat diverse complete keukens. Het kiezen van een nieuwe keuken kan een uitdaging zijn, gezien de vele mogelijkheden in materialen, keukenvormen en keukenapparatuur. Wij begrijpen dat deze keuzes belangrijk zijn en helpen u graag op weg. Vanuit Hoofddorp bent u van harte welkom om onze ruime showroom van Van Manen Keukens te bezoeken en ideeën op te doen.

  • Gratis en ruime parkeergelegenheid
  • Showroom van 7000m2
  • Geen afspraak nodig, u kunt altijd binnenlopen
  • Of maak een afspraak voor persoonlijk advies voor uw keuken in Hoofddorp

Keukenwinkel Hoofddorp

Als u op zoek bent naar gepast advies, maak dan vrijblijvend een afspraak. Wij nemen graag de tijd om samen met u mee te denken, omdat we geloven dat samenwerking de sleutel is tot het verwezenlijken van uw droomkeuken. Elk detail in het proces van het realiseren van uw ideale keuken wordt zorgvuldig behandeld, waarbij kwaliteit voor ons van het grootste belang is.

Keukenzaak in Hoofddorp

Keukenwinkel in Hoofddorp Van Manen Keukens heeft succesvol meerdere keukens opgeleverd in Hoofddorp. Bent u benieuwd naar de gerealiseerde keukenprojecten in Nederland? Bekijk dan onze afgeronde keukenprojecten verspreid door het land.

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ