Maak een afspraak
Keukens Nijkerk

Keukens Nijkerk

Keukenshowroom in de buurt van Nijkerk

Wij van Van Manen Keukens leveren top keukens in Nijkerk. Wij verzorgen alles rondom het installeren van uw nieuwe keuken. Kwaliteit is daarbij voor ons erg belangrijk. Bent u op zoek naar een Keukenzaak in omgeving Nijkerk? Kom dan naar onze keukenshowroom in Barneveld.

Keukenspecialist in Nijkerk

Kwaliteit begint al bij een eerste adviesgesprek. Aandachtig zullen we naar uw wensen luisteren en deze uiteraard meenemen in het advies die wij u geven voor het aanschaffen van een nieuwe keuken. We zullen alle mogelijkheden voor u daarbij in kaart brengen. Zowel aan de montage als aan de nazorg hechten wij waarde. Om een indruk te krijgen van onze eerder opgeleverde projecten kunt u een kijkje nemen bij onze keuken inspiratie.

Waarom het prettig is om bij Van Manen Keukens langs te komen:

  • Kleine 20 minuten rijden vanaf Nijkerk
  • Gratis parkeergelegenheid
  • 7000m2 aan wooninspiratie
  • Keukenshowroom met en zonder afspraak

Keuken kopen in Nijkerk

Bent u woonachtig in Nijkerk en wilt u uw keuken renoveren? Of bent u net nieuw komen wonen en wilt u uw nieuwe woning inrichten? Bij Van Manen Keukens bent u van harte welkom om uw wensen en ideeën om te zetten naar een concreet ontwerp. In onze 7000m2 showroom vindt u verschillende keukenstijlen, de nieuwste innovaties en dé trends van dit moment. Wilt u graag meer informatie over de aankoop van een nieuwe keuken in Nijkerk, maak dan gerust vrijblijvend een afspraak via het afspraak maken formulier.

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ