Maak een afspraak
Keukens Nijmegen

Keukens Nijmegen

Keukenshowroom in de buurt van Nijmegen

Keukens Nijmegen

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken voor uw woning in Nijmegen? Binnen een uur staat u in onze inspirerende showroom in Barneveld en ziet u al onze unieke keukens. Kunt u niet wachten met ideeën opdoen? Vraag dan ons gratis keukenboek aan, digitaal of geprint, die boordenvol staat met inspiratie!

Keukenwinkel in Nijmegen

Van Manen Keukens staat garant voor uitstekende zorg. Vanaf het moment dat u onze showroom binnenloopt tot nadat onze monteurs uw voordeur uitlopen en de nieuwe keuken geïnstalleerd is, zorgen wij dat alles tot in de puntjes is geregeld. Maak gebruik van onze expertise en kom langs in onze showroom. U kunt hier gratis parkeren.

Wat kunt u van ons verwachten?

In onze showroom wordt u gastvrij ontvangen en wordt er aan de hand van een grondig gesprek een ontwerp gemaakt aan de hand van uw wensen en ideeën. Nadat u uw droomkeuken vertaald heeft gezien naar een uniek ontwerp in 3D-schaal, wordt er een gedetailleerde offerte samengesteld zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Een van onze medewerkers komt de keuken vervolgens inmeten, en voordat u het weet kunt u dan genieten van uw droomkeuken die geïnstalleerd is door onze vakkundige monteurs!

Kom gerust langs bij Van Manen Keukens in Barneveld voor een vrijblijvende afspraak, waar wij samen de mogelijkheden voor uw droomkeuken kunnen bespreken.

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ