Maak een afspraak
Keukens Overijssel

Keukens Overijssel

Showroomkeukens Overijssel

Keukens Overijssel

Bent u op zoek naar een keukenzaak in omgeving Overijssel? Van Manen Keukens is dé keukenspecialist van Overijssel. Met onze showroom van 7000m2 kunt u genoeg inspiratie op doen om uw ideale keuken samen te stellen. Onze verkoopmedewerkers helpen u graag bij het kiezen van uw keuken. Wilt u alvast inspiratie op doen? Dat kan met ons gratis keukenboek!

Keukenshowroom Overijssel

U kunt bij ons langskomen in de showroom in Barneveld, ongeveer 40 minuten rijden vanaf Deventer. Bij ons kunt u een afspraak maken om langs te komen in de showroom of spontaan binnenlopen. De koffie staat altijd klaar! In onze showroom toveren wij uw ideeën en wensen om in een mooi keukenontwerp. Als u tevreden bent met het ontwerp, maken wij een duidelijke offerte.

Keuken kopen Overijssel

Van Manen Keukens komt graag uw keuken in Overijssel monteren. Voordat wij de keuken bij u komen plaatsen, meten wij eerst alles zorgvuldig in. Op de afgesproken dag komt onze monteur uw nieuwe keuken monteren en kunt u genieten van uw nieuwe keuken!

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ