Maak een afspraak
Keukens Roosendaal

Keukens Roosendaal

Keukenshowroom in de buurt van Roosendaal

Keukens Roosendaal

Van Manen Keukens levert hoogwaardige keukens in Roosendaal en neemt de volledige installatie ervan voor zijn rekening. Kwaliteit staat bij ons voorop. Zoekt u een keukenzaak in de omgeving van Roosendaal? Breng dan een bezoek aan onze keukenshowroom in Barneveld.

Specialist in keukens in Roosendaal

Kwaliteit begint al bij het eerste adviesgesprek. We luisteren aandachtig naar uw wensen en nemen deze mee in ons advies voor de aanschaf van uw nieuwe keuken. Alle mogelijkheden worden in kaart gebracht. Zowel aan de montage als aan de nazorg besteden wij zorg. Voor een impressie van onze eerdere projecten kunt u terecht bij onze keukeninspiratie.

Waarom het aangenaam is om Van Manen Keukens te bezoeken:

  • Gratis parkeergelegenheid
  • 7000m2 aan wooninspiratie
  • Keukenshowroom met en zonder afspraak

Een keuken kopen in Roosendaal

Bent u gevestigd in Roosendaal en wilt u uw keuken renoveren of bent u net verhuisd en wilt u uw nieuwe woning inrichten? Bij Van Manen Keukens verwelkomen wij u graag om uw wensen en ideeën om te zetten naar een concreet ontwerp. In onze 7000m2 showroom vindt u diverse keukenstijlen, de nieuwste innovaties en de trends van dit moment. Wilt u meer informatie over het aankopen van een nieuwe keuken in Nijkerk, maak dan gerust vrijblijvend een afspraak via ons afspraakformulier.

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ