Maak een afspraak
Keukens Rotterdam

Keukens Rotterdam

Keukenshowroom in de buurt van Rotterdam

Keukens Rotterdam

Bent u woonachtig in Rotterdam en droomt u van een prachtige keuken? Ontdek dan de keukenexperts van Van Manen Keukens Barneveld. Bezoek onze ruime keukenshowroom en laat u inspireren. Onze showroom maakt deel uit van het Van Manen WoonThemaCentrum, waardoor u ook andere afdelingen zoals Van Manen badkamers, pakketvloeren, haarden en kachels kunt verkennen.

Afspraak maken in Rotterdam

Wilt u vrijblijvend advies ontvangen over het realiseren van uw ideale keukenruimte? Maak dan gerust een afspraak bij ons in Barneveld. We bespreken graag de mogelijkheden voor de indeling van uw keuken, adviseren u over materialen en onderdelen die perfect bij elkaar passen, en integreren altijd uw interieur in het ontwerpproces.

Keukenwinkel Rotterdam

Wilt u graag passend advies, maak dan vrijblijvend een afspraak. Dan nemen wij graag de tijd om met u mee te denken. Wij hebben met succes verschillende keukenprojecten in Rotterdam afgerond. Wilt u een blik werpen op de keukens die we tot nu toe hebben gerealiseerd? Neem dan een kijkje bij onze opgeleverde keukenprojecten verspreid over Nederland.

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ