Maak een afspraak
Keukens Tiel

Keukens Tiel

Keukenshowroom in de buurt van Tiel

Keukens Tiel

In de showroom van Van Manen Keukens in Tiel kunt u volop inspiratie opdoen voor uw perfecte keuken. Wij bieden een uitgebreid assortiment complete keukens aan. Het kiezen van een nieuwe keuken kan een uitdaging zijn, omdat u ervoor wilt zorgen dat alles tot in de kleinste details klopt. Er zijn talloze variaties in materialen, keukenvormen en keukenapparatuur mogelijk. Kortom, er zijn veel beslissingen te nemen, en wij staan klaar om u daarbij te helpen. U bent van harte welkom om vanuit Tiel naar onze Van Manen Keukens showroom te komen en inspiratie op te doen.

  • Slechts 45 minuten rijden vanaf Tiel
  • Gratis en ruime parkeergelegenheid
  • 7000m2 showroom
  • Binnenlopen zonder afspraak of een afspraak maken

Afspraak maken voor uw keuken in Tiel

Als u graag deskundig advies wilt, maak dan vrijblijvend een afspraak. Op die manier nemen we graag de tijd om met u mee te denken. Wij geloven dat samenwerking de sleutel is tot het verwezenlijken van uw droomkeuken. Daarom doorlopen we samen zorgvuldig elke stap tot de realisatie van uw keuken. Kwaliteit staat voor ons voorop, en we zorgen ervoor dat elk onderdeel van het proces voor het realiseren van uw ideale keuken van hoge kwaliteit is. Bekijk ook het stappenplan dat we volgen om samen uw droomkeuken te verwezenlijken.

Keukenzaak in Tiel

Wij hebben met succes meerdere keukens in Tiel opgeleverd. Bent u benieuwd naar de keukens die wij tot nu toe hebben gerealiseerd? Bekijk dan de voltooide keukenprojecten die wij door heel Nederland hebben opgeleverd.

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ