Maak een afspraak
Keukens Uden

Keukens Uden

Keukenshowroom in de buurt van Uden

Keukens Uden

Bent u op zoek naar een toonaangevende keukenspecialist in de regio Uden? Maak kennis met Van Manen Keukens, dé expert op het gebied van keukens in Uden en omgeving. Dankzij een nauwe samenwerking realiseren wij moeiteloos uw droomkeuken in Uden. Onze uitgebreide collectie biedt u de mogelijkheid om uw ideale keuken samen te stellen of eenvoudigweg inspiratie op te doen. U kunt zelfs diverse elementen uit verschillende keukens combineren. Voordat u onze showroom in Barneveld bezoekt, kunt u alvast inspiratie opdoen met ons gratis keukenboek!

Dé keukenspecialist in de omgeving van Uden

Onze showroom in Barneveld, slechts 35 minuten rijden vanaf Utrecht, heet u welkom zonder afspraak. Met een oppervlakte van 7000m2 biedt onze keukenshowroom een uitgebreid scala aan voorbeelden van keukens in diverse stijlen en prijsklassen. Zo krijgt u een duidelijk beeld van wat u aanspreekt en wat niet. Samen met u onderzoeken we welke keuken het meest geschikt is en verkennen we de mogelijkheden. Kwaliteit in service en materialen staat bij ons voorop, zodat u de keuken van uw dromen krijgt.

Keuken kopen in de omgeving van Uden

Van Manen Keukens maakt deel uit van het Woonthema Centrum van Manen. Naast onze keukenafdeling hebben we ook andere specialiteiten, waarmee we uw huis compleet kunnen maken. Bent u onlangs verhuisd naar de omgeving van Uden? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Barneveld. Naast keukens kunt u bij ons terecht voor Haarden & Kachels, Badkamers, Parketvloeren, Zonwering, Meubels en Slaapkamers. Zo wordt uw nieuwe woning helemaal naar uw wens ingericht.

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ