Maak een afspraak
Keukens Wageningen

Keukens Wageningen

Woont u in Wageningen en wilt u uw droomkeuken realiseren?

Bent u op zoek naar keukens in Wageningen om uw droomkeuken werkelijkheid te maken? Kom dan naar Van Manen Keukens Barneveld, op slechts 25 minuten afstand van Wageningen. Onze grote keukenshowroom maakt deel uit van het Van Manen Woonthemacentrum, waar u ook badkamers, vloeren, haarden en kachels kunt bekijken.

Afspraak maken in Wageningen

Maak vrijblijvend een afspraak om advies te krijgen over de mogelijkheden voor uw keuken en om onze combinatie van materialen en onderdelen te bekijken. We houden daarbij altijd rekening met uw interieur om de perfecte keuken te ontwerpen.

Van Manen Keukens Barneveld

Als specialist in keukens leveren wij regelmatig in Wageningen en streven wij ernaar om kwalitatief hoogwaardige producten te leveren en een soepel plaatsingsproces te garanderen, zodat u tevreden met uw gezin, familie of vrienden kunt genieten van uw keuken. Bekijk onze gerealiseerde keukenprojecten en maak een afspraak zodat we samen uw droomkeuken kunnen realiseren bij Van Manen Keukens in Wageningen.

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ