Maak een afspraak
Keukens Wijchen

Keukens Wijchen

Keukenshowroom in de buurt van Wijchen

Keukens Wijchen

Bent u op zoek naar de perfecte keuken in Wijchen? Bij Van Manen Keukens begrijpen wij dat het kiezen van de juiste keuken een belangrijke beslissing is. Onze showroom biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige keukens die voldoen aan al uw wensen en eisen. Als gerenommeerde keukenspeciaalzaak staan wij in Wijchen bekend om onze uitstekende service en vakmanschap.

Maatwerk en persoonlijk advies

Bij Van Manen Keukens geloven wij dat elke keuken uniek moet zijn, net als uw persoonlijke stijl. Ons ervaren team van ontwerpers en adviseurs staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces. Of u nu kiest voor een moderne, landelijke of klassieke keuken, wij zorgen ervoor dat uw keuken perfect aansluit bij uw woning en levensstijl. Wij luisteren naar uw wensen en vertalen deze naar een functioneel en esthetisch aantrekkelijk ontwerp.

Afspraak maken in Wijchen

Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze showroom. In onze showroom kunt u diverse keukenstijlen en -opstellingen bekijken en inspiratie opdoen voor uw eigen keuken. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van vrijblijvend advies. Onze showroom is slechts drie kwartier rijden vanaf Wijchen. Wilt u alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan onze opgeleverde projecten.

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ