Maak een afspraak
Keukens Zeist

Keukens Zeist

Keukenshowroom in de buurt van Zeist

Keukens Zeist

Woont u in Utrecht of in de buurt van Zeist en bent u op zoek naar uw droomkeuken? Van Manen Keukens heeft een grote keukenshowroom op een kleine 30 minuten afstand van Zeist. Laat u inspireren en kom gezellig een keer langs in onze showroom! Wilt u zich vooraf alvast inspireren en oriënteren?  Vraag dan ons gratis keukenboek aan of bekijk onze opgeleverde projecten.

Keukenzaak Zeist

Bij ons kunt u vrijblijvend een afspraak maken om advies te krijgen van ons, wij nemen graag de tijd om met u mee te denken. Samen doorlopen we de mogelijkheden voor de indeling van uw ideale keuken. Ook kijken we naar welke combinatie materialen en onderdelen goed bij uw keuken passen. Bij het ontwerpen van uw keuken kijken we ook altijd naar uw interieur.

Keuken kopen in Zeist

In Zeist en Utrecht levert Van Manen Keukens regelmatig keukens. Wij leveren graag kwalitatief hoogwaardige keukens en zorgen ervoor dat het plaatsen van uw nieuwe keuken zo soepel mogelijk verloopt. Zo kunt u samen met uw gezin/familie en vrienden zorgeloos genieten van uw nieuwe keuken.

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ