Maak een afspraak
Keukens Soest

Keukens Soest

Keukenshowroom in de buurt van Soest

Keukens in Soest | Bent u woonachtig in Soest en zoekt u naar een keukenspecialist in Soest? Dan bent u bij Van Manen Keukens aan het juiste Adres. Met een klein half uurtje bent u al in Barneveld. Bij ons heeft kunt u voldoende inspiratie voor uw droomkeuken opdoen door in alle rust onze showroom keukens te bekijken. We bieden een groot assortiment aan verschillende materialen, stijlen en keuken apparatuur. Naast de keuken showroom heeft u de mogelijkheid om door vele andere afdelingen (zoals, badkamers, haarden etc.) in het Van Manen WoonThemaCentrum door te lopen.

Nieuwe keuken in Soest

Een nieuwe keuken koopt u vaak met de nodige overwegingen in wat uw wensen zijn en wat er allemaal mogelijk is bij het indelen van een nieuwe keuken. Daarbij dienen dus veel keuzes gemaakt te worden. Uw wensen en behoeften staan bij ons centraal en daarin willen we u graag zo goed mogelijk ondersteunen en begeleiden in het maken van de nodige keuzes. Wilt u online alvast inspiratie opdoen voor uw droomkeuken? Bekijke dan eens onze keuken inspiratie of vraag gratis het Van Manen Keukenboek aan!

Maak vrijblijvend een afspraak

wilt u graag passend advies, dan kunt u bij ons vrijblijvend en gemakkelijk een afspraak maken. Vul het formulier hiernaast in en we nemen vervolgens contact met u op om de afspraak te bevestigen. We verheugen ons al op uw bezoek vanuit Soest!

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Gratis parkeren
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
WoonThema Centrum
van 7.000m²
Kookeiland rvs werkblad

“We wilden graag een originele opstelling en indeling, maar kwamen er zelf niet goed uit. Bart Jan was betrokken, luisterde goed naar onze wensen en vertaalde die in een uitstekend ontwerp.”

Familie Gundlach Bekijk de foto's
Een keuken met Mooie contrasten van kleur en materialen | Van Manen Keukens

“Van Manen Keukens nam de tijd voor ons, was betrokken en deskundig. Het resultaat mag er zijn!”

familie Van de Langenberg Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Doeco
Liebherr
Hillstones
BOSCH
Gaggenau
Lifestyle
Quooker
BORA
Smeg
Franke
10 tips!

Een keuken kopen is een belangrijke zaak, want deze gaat immers vele jaren mee. Om je op weg te helpen hebben wij 10 tips voor je samengesteld. Vul je e-mail in en ontvang de tips gelijk in je mailbox.