Maak een afspraak
Keukens Soest

Keukens Soest

Keukenshowroom in de buurt van Soest

Keukenzaak Soest

Bent u woonachtig in Soest en zoekt u naar een keukenspecialist in Soest? Dan bent u bij Van Manen Keukens aan het juiste Adres. Met een klein half uurtje bent u al in Barneveld. Bij ons kunt u voldoende inspiratie voor uw droomkeuken opdoen, door in alle rust onze showroom keukens te bekijken. We bieden een groot assortiment aan verschillende materialen, stijlen en keuken apparatuur. Naast de keuken showroom heeft u de mogelijkheid om door vele andere afdelingen (zoals, badkamers, haarden etc.) in het Van Manen WoonThemaCentrum te lopen.

Keukenspecialist Soest

Een nieuwe keuken koopt u vaak met de nodige overwegingen in wat uw wensen zijn en wat er allemaal mogelijk is bij het indelen van een nieuwe keuken. Daarbij dienen dus veel keuzes gemaakt te worden. Uw wensen en behoeften staan bij ons centraal en daarin willen we u graag zo goed mogelijk ondersteunen en begeleiden. Wilt u online alvast inspiratie opdoen voor uw droomkeuken? Download dan ons keukenboek!

Keuken kopen Soest

Bent u net nieuw komen wonen in Soest of wilt u uw huidige woning opnieuw inrichten? Kom dan langs in onze 7000m2 showroom. Op slechts 35 minuten rijden vanaf Soest, bent u bij onze keukenzaak in Barnveld. Onze adviseurs helpen graag uw wensen en ideeën om te zetten in een concreet ontwerp. Vervolgens zullen wij een overzichtelijke offerte maken met alle specificaties voor uw droomkeuken. Voordat de keuken geplaatst wordt, zullen wij eerst alles nauwkeurig inmeten. Op de afgesproken dag zal onze monteur de keuken komen plaatsen.

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ