Maak een afspraak
Nieuwbouw woning Brouwershof

Nieuwbouw woning Brouwershof

Keukens voor woning Brouwershof

Bent u onlangs trotse eigenaar geworden van een woning aan de Brouwershof in Veenendaal? Gefeliciteerd! Nu is het tijd om uw huis volledig naar wens in te gaan richten. Gaat u voor een compleet nieuwe inrichting? Of neemt u uw inrichting mee vanuit uw oude woning? En al nagedacht over de keuken? De woningen aan de Brouwershof Veenendaal worden opgeleverd zonder keuken, hierdoor krijgt u alle vrijheid om uw nieuwe keuken naar uw wensen in te richten. Wij bij Van Manen Keukens helpen u hier graag mee! Heeft u al nagedacht over de stijl? Of de inrichting? Welke apparatuur er zeker niet mag ontbreken? Wij denken graag met u mee over de realisatie van uw droomkeuken. Als partner van nieuwbouwwijken hebben wij al enige ervaring met het installeren van keukens in nieuwbouw woningen voor zowel bedrijven als particulieren.

Nieuwe keuken kopen Brouwershof?

Een nieuwe keuken koopt u niet dagelijks, dit is iets wat jaren mee moet gaan. Daarom is het van belang dat u iets aanschaft wat u mooi vindt en dat bij u past. Bij het uitzoeken van een nieuwe keuken komt veel kijken, misschien wel meer dan u in eerste instantie dacht. Wat zijn bijvoorbeeld de mogelijkheden met de beschikbare ruimte? Welke apparatuur kan er geplaatst worden en zeker niet onbelangrijk, wat ik de belangrijkste functie van de keuken? Van Manen keukens biedt een ruime keuze in verschillende stijlen, materialen en soorten keukens. Wij helpen u graag met uw ontwerp en design, daarnaast zorgen wij voor een goede afwerking, service en de garantie op uw keuken. Bij Van Manen Keukens maken wij gebruik van 3D technieken, als het gaat om uw keuken ontwerp. Hierdoor kunnen wij u een virtuele rondleiding geven in uw toekomstige keuken, zelfs als uw huis nog in aanbouw is. Wij willen net als u, dat u elke dag kan genieten van uw keuken in uw woning aan de Brouwershof!

Bekijk de opgeleverde keukens, vraag het Van Manen Keukenboek aan of maak vrijblijvend een afspraak voor advies op maat.

Wij helpen u graag om van uw woning aan de Brouwershof een thuis te maken.

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ