Nieuwbouw woning | Brouwershof Veenendaal

Brouwershof Veenendaal | Nieuwbouwproject

Bent u onlangs trotse eigenaar geworden van een woning aan de Brouwershof in Veenendaal? Gefeliciteerd! Nu is het tijd om uw huis volledig naar wens in te gaan richten. Gaat u voor een compleet nieuwe inrichting? Of neemt u uw inrichting mee vanuit uw oude woning? En al nagedacht over de keuken? De woningen aan de Brouwershof Veenendaal worden opgeleverd zonder keuken, hierdoor krijgt u alle vrijheid om uw nieuwe keuken naar uw wensen in te richten. Wij bij Van Manen Keukens helpen u hier graag mee! Heeft u al nagedacht over de stijl? Of de inrichting? Welke apparatuur er zeker niet mag ontbreken? Wij denken graag met u mee over de realisatie van uw droomkeuken. Als partner van nieuwbouwwijken hebben wij al enige ervaring met het installeren van keukens in nieuwbouw woningen voor zowel bedrijven als particulieren. Bekijk hier ons stappenplan wat wij samen met u zullen doorlopen, om in zes stappen uw droomkeuken te realiseren!

Nieuwe keuken kopen Brouwershof?

Een nieuwe keuken koopt u niet dagelijks, dit is iets wat jaren mee moet gaan. Daarom is het van belang dat u iets aanschaft wat u mooi vindt en dat bij u past. Bij het uitzoeken van een nieuwe keuken komt veel kijken, misschien wel meer dan u in eerste instantie dacht. Wat zijn bijvoorbeeld de mogelijkheden met de beschikbare ruimte? Welke apparatuur kan er geplaatst worden en zeker niet onbelangrijk, wat ik de belangrijkste functie van de keuken? Van Manen keukens biedt een ruime keuze in verschillende stijlen, materialen en soorten keukens. Wij helpen u graag met uw ontwerp en design, daarnaast zorgen wij voor een goede afwerking, service en de garantie op uw keuken. Wij willen net als u, dat u elke dag kan genieten van uw keuken in uw woning aan de Brouwershof!

Bekijk de opgeleverde keukens, vraag het Van Manen Keukenboek aan of maak vrijblijvend een afspraak voor advies op maat.

Wij helpen u graag om van uw woning aan de Brouwershof een thuis te maken.

Gratis advies op maat middels een persoonlijk gesprek

  • Veel ervaring in nieuwbouwprojecten
  • Uitstekende garantie
  • Eigen monteurs
  • Gasvrij wonen