Maak een afspraak
Nieuwbouw woning Brouwershof

Nieuwbouw woning Brouwershof

Keukens voor woning Brouwershof

Bent u onlangs trotse eigenaar geworden van een woning aan de Brouwershof in Veenendaal? Gefeliciteerd! Nu is het tijd om uw huis volledig naar wens in te gaan richten. Gaat u voor een compleet nieuwe inrichting? Of neemt u uw inrichting mee vanuit uw oude woning? En al nagedacht over de keuken? De woningen aan de Brouwershof Veenendaal worden opgeleverd zonder keuken, hierdoor krijgt u alle vrijheid om uw nieuwe keuken naar uw wensen in te richten. Wij bij Van Manen Keukens helpen u hier graag mee! Heeft u al nagedacht over de stijl? Of de inrichting? Welke apparatuur er zeker niet mag ontbreken? Wij denken graag met u mee over de realisatie van uw droomkeuken. Als partner van nieuwbouwwijken hebben wij al enige ervaring met het installeren van keukens in nieuwbouw woningen voor zowel bedrijven als particulieren.

Nieuwe keuken kopen Brouwershof?

Een nieuwe keuken koopt u niet dagelijks, dit is iets wat jaren mee moet gaan. Daarom is het van belang dat u iets aanschaft wat u mooi vindt en dat bij u past. Bij het uitzoeken van een nieuwe keuken komt veel kijken, misschien wel meer dan u in eerste instantie dacht. Wat zijn bijvoorbeeld de mogelijkheden met de beschikbare ruimte? Welke apparatuur kan er geplaatst worden en zeker niet onbelangrijk, wat ik de belangrijkste functie van de keuken? Van Manen keukens biedt een ruime keuze in verschillende stijlen, materialen en soorten keukens. Wij helpen u graag met uw ontwerp en design, daarnaast zorgen wij voor een goede afwerking, service en de garantie op uw keuken. Bij Van Manen Keukens maken wij gebruik van 3D technieken, als het gaat om uw keuken ontwerp. Hierdoor kunnen wij u een virtuele rondleiding geven in uw toekomstige keuken, zelfs als uw huis nog in aanbouw is. Wij willen net als u, dat u elke dag kan genieten van uw keuken in uw woning aan de Brouwershof!

Bekijk de opgeleverde keukens, vraag het Van Manen Keukenboek aan of maak vrijblijvend een afspraak voor advies op maat.

Wij helpen u graag om van uw woning aan de Brouwershof een thuis te maken.

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Gratis parkeren
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
WoonThema Centrum
van 7.000m²
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Moderne kookeiland in kleine ruimte

“Op het moment dat we bij Van Manen Keukens over de vloer stapten, was het contact goed. Ze dachten bij Van Manen Keukens goed mee en vertaalden onze wensen in een uitstekend ontwerp.”

Joost en Anke Bekijk de foto's
Een keuken met Mooie contrasten van kleur en materialen | Van Manen Keukens

“Van Manen Keukens nam de tijd voor ons, was betrokken en deskundig. Het resultaat mag er zijn!”

familie Van de Langenberg Bekijk de foto's
Liebherr
Pelgrim
ATAG
Wave
Smeg
AEG
Dekker
BORA
Arte
Doeco
10 tips!

Een keuken kopen is een belangrijke zaak, want deze gaat immers vele jaren mee. Om je op weg te helpen hebben wij 10 tips voor je samengesteld. Vul je e-mail in en ontvang de tips gelijk in je mailbox.