Maak een afspraak
Nieuwbouw woning De Kade

Nieuwbouw woning De Kade

Nieuwe keuken voor woning aan De Kade

De Kade | Nieuwbouw huizen

De verkoop van de nieuwbouw woningen in De Kade in Veenendaal zijn begonnen in 2019. Het kan zijn dat u één van de gelukkigen bent geweest die in deze wijk een woning heeft kunnen bemachtigen of u bent geïnteresseerd in deze wijk. Bij het kopen van een huis is de inrichting van de oppervlaktes erg belangrijk. Het tekent de sfeer. Het kan zijn dat u een leeg opgeleverde nieuwbouw woning heeft gekocht in De Kade of dat u een nieuwbouw woning heeft gekocht met daarin al een bestaande keuken. Een keuken is erg persoonlijk en daarom ook in verschillende varianten te verkrijgen. Het komt daarom vaak voor dat men graag zelf de keuken in de woning bepaald. Daarbij is de keuze voor een keuken niet makkelijk gemaakt. Welke mogelijkheden zijn er bijvoorbeeld voor de bestaande ruimte? Welke toestellen mogen er geplaatst worden en zeker niet te verwaarlozen, wat gaat de voornaamste functies van de keuken zijn? De keukens van Van Manen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, materialen en soorten. Daarnaast denken we graag met u mee over het ontwerp en de vormgeving. Bovendien zorgen we voor de juiste afwerking, dienstverlening en garantie voor uw keuken.

Bekijk voor inspiratie van uw keuken in uw nieuwbouw woning in De Kade onze voorgaande keukenprojecten of vraag nu ons gratis keukenboek aan.

Nieuwe keuken kopen De Kade

Bent u van plan om een nieuwe keuken aan te schaffen voor uw nieuwbouw huis in De Kade? Wij helpen u graag verder met deze keuze. Neem vrijblijvend contact met onze medewerkers op of vraag gratis advies op maat via de contact formulier.

We hebben als partner al vele nieuwbouwprojecten voorzien van een nieuwe keuken. Maar ook op particuliere basis hebben we veel nieuwbouw woningen van een nieuwe keuken voorzien, waarvan ook de nieuwbouw woningen in De Kade in Veenendaal.

Wij hopen u graag verder te helpen in het realiseren van uw ideale droomkeuken in uw nieuwbouw woning in De Kade in Veenendaal.

Gratis advies op maat middels een persoonlijk gesprek

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
dining icon van manen keukens
Lunchen of dineren?
Dat kan in ons restaurant!
Elektrisch parkeren van manen keukens
Gratis parkeren
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
WoonThema Centrum
van 7.000m²
Kookeiland rvs werkblad

“We wilden graag een originele opstelling en indeling, maar kwamen er zelf niet goed uit. Bart Jan was betrokken, luisterde goed naar onze wensen en vertaalde die in een uitstekend ontwerp.”

Familie Gundlach Bekijk de foto's
Een keuken met Mooie contrasten van kleur en materialen | Van Manen Keukens

“Van Manen Keukens nam de tijd voor ons, was betrokken en deskundig. Het resultaat mag er zijn!”

familie Van de Langenberg Bekijk de foto's
Moderne kookeiland in kleine ruimte

“Op het moment dat we bij Van Manen Keukens over de vloer stapten, was het contact goed. Ze dachten bij Van Manen Keukens goed mee en vertaalden onze wensen in een uitstekend ontwerp.”

Joost en Anke Bekijk de foto's
Hillstones
Miele
Wave
Doeco
Arte
BOSCH
Pronorm
Dekker
ETNA
Liebherr