Nieuwbouw woning | De Verborgen Tuinen

De Verborgen Tuinen is een nieuw nieuwbouw project waarbij ruime vrijstaande woningen en brede tweekappers worden aangeboden. Het project biedt diverse typen woningen aan met daarbij de focus op ruime ruimtes. Heeft u een woning kunnen bemachtigen in de nieuwbouw wijk De Verborgen Tuinen? Gefeliciteerd! Weet u al hoe u uw huis gaat inrichten? Of heeft u zich al georiënteerd op verschillende mogelijkheden? De kunst is om uw ruimte zo in te richten dat het sfeer biedt, maar ook rust in uw nieuwbouw woning. Veel mensen lopen vast bij keuzes maken voor hun nieuwe huis. Één van die lastige keuzes is de keuken. Een keuken maakt een statement in uw woning en moet daarom ook zorgvuldig uitgekozen worden. Wilt u een keuken die de ruimte ruim houdt of wilt u juist uw grote ruimte opvullen met bijvoorbeeld een wooneiland? Wij, Van Manen Keukens, zijn partner van nieuwbouwwijken en door deze jaren lange ervaringen kunnen wij u helpen met het maken van de juiste keuzes voor uw keuken in uw nieuwbouw woning in De Verborgen Tuinen.

Nieuwe keuken kopen de verborgen tuinen?

Bij het kopen van een nieuwe koken komt veel kijken. Welke stijl past het beste bij jou en je woning? Welke functionaliteiten wil je in jouw keuken en van welk materiaal moet mijn keuken gemaakt worden? Welk apparatuur wil ik in mijn keuken en waar moet je op letten als je een keuken aanschaft? Om je op weg te helpen met deze keuzes hebben we speciaal voor jou een stappenplan samengesteld. Wij doorlopen graag met jou deze stappen zodat je tot jouw ideale droomkeuken komt. Hebt u fysieke beperkingen? Wij passen graag voor jou de keuken aan op maat, zodat jouw keuken gebruiksvriendelijk wordt.

Bekijk de opgeleverde keukens, vraag het Van Manen Keukenboek aan of maak vrijblijvend een afspraak voor advies op maat.

Wij helpen u graag om van uw woning aan het De Verborgen Tuinen een thuis te maken.

Gratis advies op maat middels een persoonlijk gesprek

  • Veel ervaring in nieuwbouwprojecten
  • Uitstekende garantie
  • Eigen monteurs
  • Gasvrij wonen