Maak een afspraak
Nieuwbouw de Verborgen tuinen

Nieuwbouw de Verborgen tuinen

Keukens voor uw woning in de Verborgen Tuinen

De Verborgen Tuinen is een nieuw nieuwbouw project waarbij ruime vrijstaande woningen en brede tweekappers worden aangeboden. Het project biedt diverse typen woningen aan met daarbij de focus op ruime ruimtes. Heeft u een woning kunnen bemachtigen in de nieuwbouw wijk De Verborgen Tuinen? Gefeliciteerd! Weet u al hoe u uw huis gaat inrichten? Heeft u zich al georiënteerd op verschillende mogelijkheden? De kunst is om uw ruimte zo in te richten dat het sfeer biedt, maar ook rust in uw nieuwbouw woning. Veel mensen lopen vast bij keuzes maken voor hun nieuwe huis. Één van die lastige keuzes is de keuken. Een keuken maakt een statement in uw woning en moet daarom ook zorgvuldig uitgekozen worden. Wilt u een keuken die de ruimte ruim houdt of wilt u juist uw grote ruimte opvullen met bijvoorbeeld een wooneiland? Wij, Van Manen Keukens, zijn partner van nieuwbouwwijken en door deze jaren lange ervaringen kunnen wij u helpen met het maken van de juiste keuzes voor uw keuken in uw nieuwbouw woning in De Verborgen Tuinen.

Nieuwe keuken kopen de verborgen tuinen?

Bij het kopen van een nieuwe koken komt veel kijken. Welke stijl past het beste bij u en uw woning? Welke functionaliteiten wilt u in uw keuken en van welk materiaal moet uw keuken gemaakt worden? Welk apparatuur wilt u de keuken en waar moet u op letten als u een keuken aanschaft? Daar helpen wij graag mee tijdens de realisatie van uw droommkeuken. Wij doorlopen graag met u deze stappen zodat je tot jouw ideale droomkeuken komt. Hebt u fysieke beperkingen? Wij passen graag voor jou de keuken aan op maat, zodat uw keuken gebruiksvriendelijk wordt.

Bekijk de opgeleverde keukens, vraag het Van Manen Keukenboek aan of maak vrijblijvend een afspraak voor advies op maat.

Wij helpen u graag om van uw woning aan het De Verborgen Tuinen een thuis te maken.

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ