Maak een afspraak
Nieuwbouw woning Holzenbosch

Nieuwbouw woning Holzenbosch

Keukens voor uw woning in Holzenbosch

Holzenbosch telt zo’n 325 nieuwe nieuwbouw woningen. Het project focust zich op duurzame nieuwbouw woningen, waarbij het dorpse gevoel van de wijk wordt gewaarborgd. Bent u één van de gelukkigen die een huis heeft kunnen bemachtigen in deze wijk? Gefeliciteerd! Een nieuwe start is begonnen in uw leven. Doordat de huizen kaal opgeleverd worden is aan u de keuze hoe u uw huis inricht. Één van die keuzes is de keuken. Een keuken die genoeg ruimte biedt voor uw kamer of een keuken die uw kamer juist opvult met een wooneiland? Deze keuzes blijven lastig en dat begrijpen we. Daarom hebben wij een stappenplan voor u gemaakt die we samen met u zullen doorlopen om zo tot uw ideale droomkeuken te komen. Als partner van nieuwbouwwijken hebben wij al jaren ervaring op het gebied van nieuwbouw woningen en keukens. Wij helpen u daarom ook graag verder met de keuzes die u moet maken voor uw nieuwbouw huis in Holzenbosch!

Nieuwe keuken kopen Holzenbosch?

Een keuken kopen is één van de lastigste keuzes die je voor je huis moet maken. De keuken zet de sfeer en daar moet zorgvuldig over nagedacht worden. Van Manen Keukens biedt u keukens op maat aan. Wij zorgen ervoor dat uw keuken op maat wordt gemaakt zodat het passend is in de ruimte van de nieuwbouw woning. Geen stijl is te veel. Naast de ruime aanbod functionaliteiten die wij aanbieden voor uw keuken, hebben wij een ruim assortiment aan stijlen. Wij vinden graag samen de juiste stijl voor uw huis! Bekijk eens ons Van Manen Keukenboek ter inspiratie. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze projecten? Bekijk dan eens onze opgeleverde keukens.

Wilt u meer weten over het samenstellen van uw ideale droomkeuken in uw nieuwbouw woning in Holzenbosch? Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Zij werken met de nieuwste 3D technieken en kunnen u niet alleen helpen met het ontwerp, maar zelfs al een virtuele rondleiding geven in uw toekomstige droomkeuken. Neem contact op via het formulier rechts of contact ons per telefoon. Wij helpen u graag om van uw woning aan de Holzenbosch een thuis te maken.

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Gratis parkeren
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
WoonThema Centrum
van 7.000m²
Moderne kookeiland in kleine ruimte

“Op het moment dat we bij Van Manen Keukens over de vloer stapten, was het contact goed. Ze dachten bij Van Manen Keukens goed mee en vertaalden onze wensen in een uitstekend ontwerp.”

Joost en Anke Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een keuken met Mooie contrasten van kleur en materialen | Van Manen Keukens

“Van Manen Keukens nam de tijd voor ons, was betrokken en deskundig. Het resultaat mag er zijn!”

familie Van de Langenberg Bekijk de foto's
Arte
Neff
Quooker
Siemens
Lifestyle
Franke
Wave
BOSCH
Miele
BORA
10 tips!

Een keuken kopen is een belangrijke zaak, want deze gaat immers vele jaren mee. Om je op weg te helpen hebben wij 10 tips voor je samengesteld. Vul je e-mail in en ontvang de tips gelijk in je mailbox.