Maak een afspraak
Nieuwbouw woning Holzenbosch

Nieuwbouw woning Holzenbosch

Keukens voor uw woning in Holzenbosch

Holzenbosch telt zo’n 325 nieuwe nieuwbouw woningen. Het project focust zich op duurzame nieuwbouw woningen, waarbij het dorpse gevoel van de wijk wordt gewaarborgd. Bent u één van de gelukkigen die een huis heeft kunnen bemachtigen in deze wijk? Gefeliciteerd! Een nieuwe start is begonnen in uw leven. Doordat de huizen kaal opgeleverd worden is aan u de keuze hoe u uw huis inricht. Één van die keuzes is de keuken. Een keuken die genoeg ruimte biedt voor uw kamer of een keuken die uw kamer juist opvult met een wooneiland? Deze keuzes blijven lastig en dat begrijpen we. Daarom hebben wij een stappenplan voor u gemaakt die we samen met u zullen doorlopen om zo tot uw ideale droomkeuken te komen. Als partner van nieuwbouwwijken hebben wij al jaren ervaring op het gebied van nieuwbouw woningen en keukens. Wij helpen u daarom ook graag verder met de keuzes die u moet maken voor uw nieuwbouw huis in Holzenbosch!

Nieuwe keuken kopen Holzenbosch?

Een keuken kopen is één van de lastigste keuzes die je voor je huis moet maken. De keuken zet de sfeer en daar moet zorgvuldig over nagedacht worden. Van Manen Keukens biedt u keukens op maat aan. Wij zorgen ervoor dat uw keuken op maat wordt gemaakt zodat het passend is in de ruimte van de nieuwbouw woning. Geen stijl is te veel. Naast de ruime aanbod functionaliteiten die wij aanbieden voor uw keuken, hebben wij een ruim assortiment aan stijlen. Wij vinden graag samen de juiste stijl voor uw huis! Bekijk eens ons Van Manen Keukenboek ter inspiratie. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze projecten? Bekijk dan eens onze opgeleverde keukens.

Wilt u meer weten over het samenstellen van uw ideale droomkeuken in uw nieuwbouw woning in Holzenbosch? Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Zij werken met de nieuwste 3D technieken en kunnen u niet alleen helpen met het ontwerp, maar zelfs al een virtuele rondleiding geven in uw toekomstige droomkeuken. Neem contact op via het formulier rechts of contact ons per telefoon. Wij helpen u graag om van uw woning aan de Holzenbosch een thuis te maken.

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ