Nieuwbouw woning | Holzenbosch

Holzenbosch telt zo’n 325 nieuwe nieuwbouw woningen. Het project focust zich op duurzame nieuwbouw woningen, waarbij het dorpse gevoel van de wijk wordt gewaarborgd. Bent u één van de gelukkigen die een huis heeft kunnen bemachtigen in deze wijk? Gefeliciteerd! Een nieuwe start is begonnen in uw leven. Doordat de huizen kaal opgeleverd worden is aan u de keuze hoe u uw huis inricht. Één van die keuzes is de keuken. Een keuken die genoeg ruimte biedt voor uw kamer of een keuken die uw kamer juist opvult met een wooneiland? Deze keuzes blijven lastig en dat begrijpen we. Daarom hebben wij een stappenplan voor u gemaakt die we samen met u zullen doorlopen om zo tot uw ideale droomkeuken te komen. Als partner van nieuwbouwwijken hebben wij al jaren ervaring op het gebied van nieuwbouw woningen en keukens. Wij helpen u daarom ook graag verder met de keuzes die u moet maken voor uw nieuwbouw huis in Holzenbosch!

Nieuwe keuken kopen Holzenbosch?

Een keuken kopen is één van de lastigste keuzes die je voor je huis moet maken. De keuken zet de sfeer en daar moet zorgvuldig over nagedacht worden. Van Manen Keukens biedt u keukens op maat aan. Wij zorgen ervoor dat uw keuken op maat wordt gemaakt zodat het passend is in de ruimte van de nieuwbouw woning. Geen stijl is te veel. Naast de ruime aanbod functionaliteiten die wij aanbieden voor uw keuken, hebben wij een ruim assortiment aan stijlen. Wij vinden graag samen de juiste stijl voor uw huis! Bekijk eens onze Van Manen Keukenboek ter inspiratie. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze projecten? Bekijk dan eens onze opgeleverde keukens.

Wilt u meer weten over het samenstellen van uw ideale droomkeuken in uw nieuwbouw woning in Holzenbosch? Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Neem contact op via het formulier rechts of contact ons per telefoon. Wij helpen u graag om van uw woning aan de Holzenbosch een thuis te maken.

Gratis advies op maat middels een persoonlijk gesprek

  • Veel ervaring in nieuwbouwprojecten
  • Uitstekende garantie
  • Eigen monteurs
  • Gasvrij wonen